Xevanior
Megapat
- Makaleler
- 16
Hocam unutmuşum vallaBunlar benim önerilerim forumda kasa olarak bunu önermişler:Dark Maxima V30 DKCHMAXV304 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe![]()
DeepCool LS720 FC120 A-RGB Fanlı 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS720 FC120 A-RGB Fanlı 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
SSD nerede?

Bunlar benim önerilerim forumda kasa olarak bunu önermişler:Dark Maxima V30 DKCHMAXV304 ARGB Fanlı ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe![]()
DeepCool LS720 FC120 A-RGB Fanlı 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu Uygun Fiyatları ile Tebilonda
DEEPCOOL Marka DeepCool LS720 FC120 A-RGB Fanlı 360mm Sıvı İşlemci Soğutucu Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
SSD nerede?
Attığınız soğutucu sıkıntılı mı bilmiyorum ama güzel duruyor. Soğutma açısından problemi yoksa Arctic yerine alınabilir.
Pek bilgim olmadığından soruyorum 750W 4080 kurtarır mı ki.
Kurtarır hocam, PSU kaliteli zaten. SSD olarak Kioxia'nın M.2 SSD'si bakılabilir.