RTX 4080 GTA 6 kaldırır mı?

Öncelikle selam.
Gerçekten artık yeni dönemin konusu GTA 6 kaldırır mı meselesine giriş yapmak istiyorum. İnanın kafam çok karışık ve ne alsam diye sürekli düşünmeye başladım.
Aklımdaki konu GTA için PC mi yoksa konsol mu almak daha mantıklı? Çünkü kafayı bozup ASUS ROG 4080 serisinden almak ve oyun çıktığında tabiri caizse akmak istiyorum ama yeterli olur mu bilmiyorum (yani oyun çıktığında 4080 ile rahat oynar mıyım bilmiyorum). Ha sadece oyun için değil iş için de kullanacağım laptopu ama acaba Xbox Series X veya PS 5 alıp kalan parayla ortalama bir PC almak mı daha mantıklı karar veremedim.

Şaka yapıyorsun herhalde 😁
 
GTA 6'yı ilk günden oynamak istiyorsunuz sanırım bunun için konsol tercih etmelisiniz. RTX 4080 zaten piyasanın en güçlü 3-4 kartından biri bu kart açamayacak olsaydı oyun Series S'e çıkacak olmazdı emin olabilirsiniz.
 
Son düzenleme:
Aslında kesin bir bilgi almak için açmadım konuyu. Zaten oyunu açmasına açar ama ileride ne olur yeterli olur mu gibisinden bir bilgi alışverişi sağlamak istedim ama herkes ayrı bir gergin
Dostum arkadaşlar yukarıda da belirtmiş 4080den bahsediyorsun piyasadaki en güçlü ekran kartlarından biri. Nasıl yeterli olmasın. Daha üstü yok zaten. Biz yeterli değil desek ne alacaksın onu merak ediyorum.
 
4080 bile oynatamayacaksa oyunu satamazlardı.
 
Bende 4070 Ti / 14600KF ile yerimi aldım bekliyorum. RDR 2 gibi GTA VI'ya da DLSS desteği gelirse Ultra ayarların keyfini çıkarırız her türlü diye düşünüyorum.
 
Rahat oynarsın diye düşünüyorum. Oyun çıktığında muhtemelen DLSS ve Frame Generation gibi özelliklerle gelecektir. O yuzden çok dert etmeyın rahat oynarsınız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı