RTX 4080 i7 13700HX sistem oyunlarda düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Çok teşekkür ederim yorumlarınız için biraz fazla soru soruyorum ama NVIDIA uygulamasındaki dediğiniz ayar oyun içi yer paylaşımı mıdır?

Performans düşüklüğü olduğu için ben kendim format atmıştım. DISM'ı araştırıp deneyeceğim. Sizden de FPS sonuçlarınızı bekliyorum müsait olduğunuzda tekrar teşekkür ederim :)

Merhaba servise götürdükten sonra herhangi bir değişiklik oldu mu? Bende de HP Omen 17 4070 + 13700HXLi bir sistem var laptopun bütün tanıtım videoları çok iyiydi araştırmalar forumlar her şeyi yaptım ve gayet iyi bir ön izlenimim olmuştu ama şu an açıkçası çok da memnum değilim CS2'de 180-200 FPS alıyorum yani oyunları oynatıyor ama tam verim mi ondan emin değilim.

Merhaba servise götürdükten sonra herhangi bir değişiklik oldu mu? Bende de HP Omen 17 4070 + 13700HXLi bir sistem var laptopun bütün tanıtım videoları çok iyiydi araştırmalar forumlar her şeyi yaptım ve gayet iyi bir ön izlenimim olmuştu ama şu an açıkçası çok da memnum değilim CS2'de 180-200 FPS alıyorum yani oyunları oynatıyor ama tam verim mi ondan emin değilim.
sorunu çözdünüz mü bende de aynı problem var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı