MsGüçlü Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #1 PCIe 4.0 riser almayı düşünüyorum. Ekran kartım 4080. Konuyla alakalı çok fazla kirli bilgi var ve kafam karıştı. Riser ile kullanımda FPS kaybı falan yaşar mıyım? Bir de kaç cm kablo almam gerekiyor kasam için? Kasa: Thermaltake View 51 Son düzenleyen: Moderatör: 22 Ocak 2024
PCIe 4.0 riser almayı düşünüyorum. Ekran kartım 4080. Konuyla alakalı çok fazla kirli bilgi var ve kafam karıştı. Riser ile kullanımda FPS kaybı falan yaşar mıyım? Bir de kaç cm kablo almam gerekiyor kasam için? Kasa: Thermaltake View 51
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Ocak 2024 #2 Cooler Master PCIe 4.0 Riser kablosunu öneririm. Kaliteli ve performans kaybı yaşanmıyor gözle görülür derecede. Artı 0 Eksi
Cooler Master PCIe 4.0 Riser kablosunu öneririm. Kaliteli ve performans kaybı yaşanmıyor gözle görülür derecede.
KS KS MsGüçlü Decapat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ocak 2024 #3 Engin. dedi: Cooler Master PCI-e 4.0 Riser kablosunu öneririm. Kaliteli ve performans kaybı yaşanmıyor gözle görülür derecede. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk konusunda sorun olur mu? Kasamda halihazırda riser bağlantı bölümü var ama vida yerlerinde falan sorun olur mu? Artı 0 Eksi
Engin. dedi: Cooler Master PCI-e 4.0 Riser kablosunu öneririm. Kaliteli ve performans kaybı yaşanmıyor gözle görülür derecede. Genişletmek için tıkla... Peki uyumluluk konusunda sorun olur mu? Kasamda halihazırda riser bağlantı bölümü var ama vida yerlerinde falan sorun olur mu?
Engin. Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Haziran 2016 Mesajlar 2.157 Makaleler 2 Çözümler 12 22 Ocak 2024 #4 MsGüçlü dedi: Peki uyumluluk konusunda sorun olur mu? Kasamda halihazırda riser bağlantı bölümü var ama vida yerlerinde falan sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum. Webdeki incelemelerine bakın hocam. Slotun olduğu kartta vida delikleri vardı, sizinkine uygun mu bir bakın bence. Hatta Amazon linkini de bırakayım: Amazon.com.tr Artı 0 Eksi
MsGüçlü dedi: Peki uyumluluk konusunda sorun olur mu? Kasamda halihazırda riser bağlantı bölümü var ama vida yerlerinde falan sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Sorun olacağını zannetmiyorum. Webdeki incelemelerine bakın hocam. Slotun olduğu kartta vida delikleri vardı, sizinkine uygun mu bir bakın bence. Hatta Amazon linkini de bırakayım: Amazon.com.tr