RTX 4080 laptopu iade edip 5000 serisi beklemek mantıklı mı?

Oyun için kullanıcaksan ki senin fikrin karışmam ama fikrime göre laptop oyun için mantıkli değil masaüstü daha iyi secenek olabilir degiştiriceksen.
İki sehirde birden yasiyorum o yuzden laptop tercih ettim yoksa daha once masaustu kullaniyodum

Her halükarda iade ederim ben olsam, tamam güzel laptop ama 2 ay beklenmis daha ne kadar bekleyeceksin Allah bilir. 70.000 civarına Rog Strix veya MSİ GP serisi alabilirsin, performans olarak da pek fark olacağını sanmam malzeme kalitesi olarak da.
Gecikme nedeni yurtdişindan gelmesi dedigim gibi, servis de bir sey yapamiyor bu konuda. İade etsem de alacagim model ayni olurdu 5000 serisinde. Degişim de talep edebilme hakkim var

Yol yakınken iade edip paranı kurtar bence, belli ki kronik sorunları var laptopun, yarın başka bir arıza çıkmayacağının garantisi yok.
Kronik sorunu yok kardesim duşurmuştu sarj adaptorunu ondan sonra ötmeye basladi. Çok memnunum laptoptan

Daha RTX 50 serisi tanıtılmadı. Genelde masaüstü kartlar tanıtıldıktan 7-8 ay sonra piyasaya yeni kartlı laptoplar çıkmaya başlıyor. Beklerim dersen neredeyse 2 yıla yakın beklemen gerekecek. He yeni yılda Super veya Ti modeller tanıtılırsa onlar gelecektir.
O zaman mantikli degil
 
Kronik sorunu yok kardesim duşurmuştu şarj adaptorunu ondan sonra ötmeye basladi.

O zaman kullanıcı hatasına giriyor, değişim önermeleri muazzam bir olay, daha önce hiç karşılaşmadım.
 
Scar 18 alarak daha mantıklı tercih yaptığımı anladım. Ge78hx ile scar 18 arasında kalmıştım ve tercihimi scardan yana kullanmıştım. MSİ artık eski kalitesinde değil
 
Scar 18 alarak daha mantıklı tercih yaptığımı anladım. Ge78hx ile scar 18 arasında kalmıştım ve tercihimi scardan yana kullanmıştım. MSİ artık eski kalitesinde değil
Cihaz scardan daha iyi bu arada ikisini de incelem firsati bulup almistim raideri. Kullanici kaynakli problem bu yoksa kayiş gibiydi masallah. Ayrica , asus teknik servisine yolunuz düşerse msiyi ararsiniz.
 
Ne malûm ilk çıkacak olan RTX 5000 serisine ait bir kartın 4080'den daha iyi olacağı? Sonraki seri kartlar önceki seri kartlardan daha iyi olacak diye bir kaide yok, RTX 2050 gibi..

RTX 4000 serisi çok uzun süre güncel kalacak bir seri. 4080'i bırak, 4060 ile oynayamayacağın bir oyun bile yok şu anki güncel oyunlara nazaran. Yani iade edip 5000 serisini beklemek saçmalık ve zaman kaybı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı