Yük altında en fazla kaçı gördünüz hocam sıcaklık olarak ?4080 evet resimdeki model. Her şeyiyle gayet memnunum hiçbir sorun yok. Zaten alırken de baya araştırıp almıştım.
Yük altında en fazla kaçı gördünüz hocam sıcaklık olarak ?4080 evet resimdeki model. Her şeyiyle gayet memnunum hiçbir sorun yok. Zaten alırken de baya araştırıp almıştım.
62 gördüm bu güne kadar en fazla.Yük altında en fazla kaçı gördünüz hocam sıcaklık olarak ?
Bu arada neden PNY alınmaz söyler misiniz? XLR8 modelinden bahsediyordum ben PNY'nin.
Teşekkür ediyorum, peki ne önerirsiniz?PNY "Çin malı" kavramını hakikaten yerine getiren bir marka, Gigabyte ile yaşadığınız sorunların daha fazlasını vaat eden bir marka. Birçok problemi var, buraya yazmakla bitmez. Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka. Ama kısaca, Gigabyte ile yaşadığınız "akrabalık" seviyesinin daha yakın halini yaşarsınız![]()
Teşekkür ediyorum, peki ne önerirsiniz?
Rog strix fiyatına kadar çıkınca zaten ister istemez insanın gözü 4090a kayıyor hocam. Gereksiz pahalı geliyor bana. Bu arada alınmaması gereken markaları söylemeniz de bana yardımcı oldu teşekkür ediyorum. Gainward phantom GS şuan aklımda. Üst yorumda kullanan birisi önerdi. Sizin fikriniz var mı bu model hakkında?Bu işler bütçe meselesi, ben kimsenin ASUS ROG STRIX modelinden şaşmasını istemem ama malum şartlar bunu mümkün kılmıyor. 4080 hakkında çok bilgim yok, ama uzak durulması gereken modelleri söylersek, PNY "genel olarak", MSI Ventus, Zotac yorumları genelde kötü olduğu hakkın da ama araştırmanızı öneririm.
ROG STRIX fiyatına kadar çıkınca zaten ister istemez insanın gözü 4090a kayıyor hocam. Gereksiz pahalı geliyor bana. Bu arada alınmaması gereken markaları söylemeniz de bana yardımcı oldu teşekkür ediyorum. Gainward Phantom GS şu an aklımda. Üst yorumda kullanan birisi önerdi. Sizin fikriniz var mı bu model hakkında?
PNY aldım insanlar öneriyor sizin neden bu markayla ağrınız var net bir şekilde cevap verememişiniz açarsanız seviniriz.PNY "Çin malı" kavramını hakikaten yerine getiren bir marka, Gigabyte ile yaşadığınız sorunların daha fazlasını vaat eden bir marka. Birçok problemi var, buraya yazmakla bitmez. Kesinlikle uzak durulması gereken bir marka. Ama kısaca, Gigabyte ile yaşadığınız "akrabalık" seviyesinin daha yakın halini yaşarsınız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.