RTX 4080 Super + R7 7800x3D sistem nasıldır?

roven

Femtopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim,

Taksit ile almayı planlıyorum, sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alternatif olarak sunabileceğiniz sistem önerileri alabilirim.

Bütçem 85-90k, genel hatlarıyla uzun süre kullanacağım, Baldur's Gate 3, Elden Ring, Cyberpunk gibi oyunlar oynayan/oynamayı hedefleyen bir oyuncuyum, diğer ekipmanları sahibim.

Teşekkür ederim.

Taksit ile almayı planlıyorum, sistem hakkında düşünceleriniz nelerdir? Alternatif olarak sunabileceğiniz sistem önerileri alabilirim.

Bütçem 85-90k, genel hatlarıyla uzun süre kullanacağım, Baldur's Gate 3, Elden Ring, Cyberpunk gibi oyunlar oynayan/oynamayı hedefleyen bir oyuncuyum, diğer ekipmanları sahibim.

Teşekkür ederim.

Sistem iyi ama kasası kötü ayrıca depolaması artık günümüz şartlarına göre düşük. Ayrıca R7 7800x3D gibi bir işlemciye MSI sıvı soğutma yerine daha iyi sıvı soğutmalar var onlar takılabilir. PSU'da 4080 ve R7 7800x3D için bence bir tık düşük kalmış.

Teşekkür ederim.
https://www.itopya.com/gedson-ferna...ce-rtx-4080-super-windforce-v2-16gb-32_h27111 Bence bunu al, bu daha iyi fakat taksit seçeneklerini bilmiyorum.

Daha önce hiç deneyimim olmadı; mezun olup işe başlayınca niyetlendim ama nereden başlanır, nedir, ne değildir derken bu noktada buldum kendimi.
Eskiden bu işler daha zor geliyordu ama artık Youtube var. İnsanlar hemen hemen her konuda kaynak olarak kullanıyor. Öneri alacaksanız parça parça taksitlendireceğiniz şekilde paylaşayım. Çayınızı, kahvenizi içe içe sisteminiz kendiniz birleştirin.

Eskiden bu işler daha zor geliyordu ama artık YouTube var. İnsanlar hemen hemen her konuda kaynak olarak kullanıyor. Öneri alacaksanız parça parça taksitlendireceğiniz şekilde paylaşayım. Çayınızı, kahvenizi içe içe sisteminiz kendiniz birleştirin.

Teşekkürler, eğer olur da önünüze hazır bir sistem düşerse tavsiye etmekten çekinmeyin, iyi günler dilerim.

Aylık 9.500 X 12 taksitle deyip 10.290'den aşağı taksit olmaması hariç sorun göremiyorum.

1730979762336.png

Teşekkür ederim.
Kardeşim yanlış anlamazsan yaşın kaç ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı