PC RTX 4080 Super sistem 62.999 TL

Bakınca fiyat olarak uygun duruyor da bu kadar bütçe çıkabilen insan şu giriş seviye parçaları almamalı diye düşünüyorum. 19-20'e satılan sistemlerden parça kalitesi olarak farkı yok.
Zaten yapılması gereken yükseltmeleri söyledim, bunları yapınca bi tek ekran kartı giriş seviye kalıyor diğerlerine nazaran, ancak bence yine de gayet iyi bir fırsat.

Zaten yapılması gereken yükseltmeleri söyledim, bunları yapınca bir tek ekran kartı giriş seviye kalıyor diğerlerine nazaran, ancak bence yine de gayet iyi bir fırsat.
Yükseltmelere rağmen yine giriş seviyesi kalıyor. Anakart bomboş, SSD kötü değil ama DRAM'i olmayan giriş-orta seviye bir model. Biraz daha bütçe çıkılırsa parça, parça çok daha kaliteli, daha iyi bir sistem toplanır. Bu kadar para veren insanın işlemci-ekran kartı iyi olsun geri kalan giriş-orta seviye olsa da olur mantığına sahip olması tuhaf geliyor bana.

Fiyatı artacak ama toplama yapmak daha mantıklı çünkü tamam ekran kartının fiyatı cidden iyiye denk geliyor ama sistem parçaları hala yetersiz. Bu bütçelere çıkabilen birisi daha da yukarı çıkıp tertemiz sistem toplayabilir. Çıkamayan zaten değerlendirebilir.

Soğutucu kötü olduğu için hesaplamaya dahil etmedim. Ama bir indirim yok aynı parçalar ile sistem toplayınca akakçeden 61.975TL çıkıyor. Üstelik 5 dakika da araştırdım.
Parçalarda merak edenler için bu şekilde.

Soğutucu kötü olduğu için hesaplamaya dahil etmedim. Ama bir indirim yok aynı parçalar ile sistem toplayınca akakçeden 61.975TL çıkıyor. Üstelik 5 dakika da araştırdım.
Parçalarda merak edenler için bu şekilde.
Yine de toplamak yerine hazır almak isteyenler için iyi fiyat, ayrıca çok ucuz farkla Asus B650 anakart alınabiliyor ve dandik de olsa sıvı soğutmayla geliyor.

İndirimlik bir durum yok. Zaten böyle bir sistem istiyorsanız anakartı işlemciyi ramleri ssd'yi böyle seçmezsiniz. 2k oyunculuk için bu sistemi seçmek yerine 4070Ti Superli daha iyi parçalara sahip bir sistem dizmek daha mantıklı.

İndirimlik bir durum yok. Zaten böyle bir sistem istiyorsanız anakartı işlemciyi ramleri ssd'yi böyle seçmezsiniz. 2k oyunculuk için bu sistemi seçmek yerine 4070Ti Superli daha iyi parçalara sahip bir sistem dizmek daha mantıklı.
Ayrı ayrı alarak daha da bundan daha uyguna ve kaliteliye getirilebilir.

Biostar gayet bilinen ve B650 anakartı da özellikleri güzel olan bir anakart. İşlemci evet sistemin yanında daha düşük seviyede kalabilir lakin yarın gidip en iyi işlemciyi almak isteseniz 22 bin₺, En iyi ekran kartı 45 50 bin₺. AM5'de işlemci güncellemek ekran kartı güncellemekten daha uygun.

Daha 3 hafta önce Biostar anakart, MSI Mag Pano kasa + MSI 1000w modüler PSU'yla benzer bir sistem topladım 7500F + 4080 Super. Ramler falan da çok daha kaliteli oldu. Bu fiyat bandında hazır alınmasından ise tek tek toplanması çok daha mantıklı.

7600X/9600X ve B650 anakartla mükemmel bir sistem.

İşlemci ve SSD yükseltilirse tam yapışmalık sistem.Gerçekten güzel fiyat.50XX serisinin duyurulması yakın olduğundan eski serileri azaltmaya çalışıyorlar sanırım.Nvidia çok büyük bir atılım yapıp 5060'ı 4080 seviyesinde çıkarmadığı sürece fiyatıyla asla pişman etmez.
Konuyu hortlatmış olmak istemem ama konuyu sonradan görüp insanlar yanılsın istemem :). Nvidia gerçekten dediğim atılımı yapıp 5070'i 4090 gücünde tanıttı ve fiyatlar gerçekten çok uygun. Türkiye pazarında 25.649 liralık fiyat muhtemelen 32-33 olur ama hala çok cazip bir f/p kartı olacaktır.Alanları pişman etmez ama artık bu sistem alınmaz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı