Bakınca fiyat olarak uygun duruyor da bu kadar bütçe çıkabilen insan şu giriş seviye parçaları almamalı diye düşünüyorum. 19-20'e satılan sistemlerden parça kalitesi olarak farkı yok.
Zaten yapılması gereken yükseltmeleri söyledim, bunları yapınca bi tek ekran kartı giriş seviye kalıyor diğerlerine nazaran, ancak bence yine de gayet iyi bir fırsat.Bakınca fiyat olarak uygun duruyor da bu kadar bütçe çıkabilen insan şu giriş seviye parçaları almamalı diye düşünüyorum. 19-20'e satılan sistemlerden parça kalitesi olarak farkı yok.
Yükseltmelere rağmen yine giriş seviyesi kalıyor. Anakart bomboş, SSD kötü değil ama DRAM'i olmayan giriş-orta seviye bir model. Biraz daha bütçe çıkılırsa parça, parça çok daha kaliteli, daha iyi bir sistem toplanır. Bu kadar para veren insanın işlemci-ekran kartı iyi olsun geri kalan giriş-orta seviye olsa da olur mantığına sahip olması tuhaf geliyor bana.Zaten yapılması gereken yükseltmeleri söyledim, bunları yapınca bir tek ekran kartı giriş seviye kalıyor diğerlerine nazaran, ancak bence yine de gayet iyi bir fırsat.
Yine de toplamak yerine hazır almak isteyenler için iyi fiyat, ayrıca çok ucuz farkla Asus B650 anakart alınabiliyor ve dandik de olsa sıvı soğutmayla geliyor.Soğutucu kötü olduğu için hesaplamaya dahil etmedim. Ama bir indirim yok aynı parçalar ile sistem toplayınca akakçeden 61.975TL çıkıyor. Üstelik 5 dakika da araştırdım.
![]()
Apacer Panther 16GB (1x16GB) 5200Mz DDR5 CL40 Gaming Ram (AH5U16G52C5227BAA-1) - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
![]()
Lexar NM610PRO LNM610P001T-RNNNG PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lexar NM610PRO LNM610P001T-RNNNG PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lexar NM610PRO LNM610P001T-RNNNG PCI-Express 3.0 1 TB M.2 SSD özelliklerini incele, 2.508,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Parçalarda merak edenler için bu şekilde.![]()
Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Vento VG12AL RGB 4 Fanlı 750 W E-ATX Oyuncu Kasası özelliklerini incele, 4.497,42 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ayrı ayrı alarak daha da bundan daha uyguna ve kaliteliye getirilebilir.İndirimlik bir durum yok. Zaten böyle bir sistem istiyorsanız anakartı işlemciyi ramleri ssd'yi böyle seçmezsiniz. 2k oyunculuk için bu sistemi seçmek yerine 4070Ti Superli daha iyi parçalara sahip bir sistem dizmek daha mantıklı.
Konuyu hortlatmış olmak istemem ama konuyu sonradan görüp insanlar yanılsın istememİşlemci ve SSD yükseltilirse tam yapışmalık sistem.Gerçekten güzel fiyat.50XX serisinin duyurulması yakın olduğundan eski serileri azaltmaya çalışıyorlar sanırım.Nvidia çok büyük bir atılım yapıp 5060'ı 4080 seviyesinde çıkarmadığı sürece fiyatıyla asla pişman etmez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.