RTX 4080 Super sistem açılırken kasıyor, yeniden başlatınca düzeliyor

Maysterouses

Megapat
Daha fazla  
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Süreci baştan sonra video ile kaydettim ve YouTube üzerinden paylaşıyorum. Net görebilmeniz açısından en yüksek çözünürlük mevcut
Bilgisayarı kapatıp birkaç saniye sonra tekrar açtığımda 1-2 sefer denk gelmiştim ama bugün gün boyu hiç kullanmamıştım. Az önce daha ilk açışımda kasarak açılmaya başladı, fare piksel piksel ilerleyerek, uygulamalar geç ve zor açılarak devam etti ardından yeniden başlattığımda her şey yoluna girdi. Bilgisayar 2024 Ağustos ayında alındı yeni ve zaten güncel bir sistem. Kafayı yemek üzereyim. Bu problemi nasıl çözebilirim? Sebebi ne olabilir? yardımlarınızı bekliyorum.

Herhangi bir mavi ekran, kapanma ne biliyim hiçbir stabilite problemi yok. Dying Light:2, Cyberpung 2077, RDR2 gibi oyunları en yüksek ayarlarda 100+FPS gayet akıcı oynuyorum.
OCCT testi yaptım en ağır şekillerde teste soktum hiç hata yok herhangi bir kusur yok. 4 saat süren Memtest96 yaptım hiçbir problem yok.

BIOS güncel, NVIDIA güncel, Windows güncellemeleri güncel, XMP on. Gözüm gibi bakıyorum yani her şey tam.

R7 7800x3D.
NVIDIA RTX 4080s TUF Gaming.
MSI MAG X670E Tomahawk Wi-Fi
Corsair Vengeance 6000MHz CL30 2x16 XMP RAM.
Kingston 1TB KC3000 M.2 SSD.
iCUE 4000D Air Flow kasa + 850W 80 Plus Gold PSU.
Peerless Assassin's 120 SE hava soğutucu.
AOC 27'' 180Hz 1Ms IPS Monitör 2560*1440 Çözünürlükte 180 Hz Monitör kullanıyorum.

Son düzenleme:
Hocam maalesef her açılışta yapmaya başladı artık çok geç yazdım o süreçte şehir dışına çıktım çok kullanamadım ancak her açılışta oluyor olmaya devam ediyordu o süreçtede. Şu anda yeni ve en son gelen güncellemeleri yapıyorum ve gözleyeceğim hiçbir değişiklik, güncelleme yapılmamıştı o aralıkta.

Hocam maalesef her açılışta yapmaya başladı artık çok geç yazdım o süreçte şehir dışına çıktım çok kullanamadım ancak her açılışta oluyor olmaya devam ediyordu o süreçtede. Şu anda yeni ve en son gelen güncellemeleri yapıyorum ve gözleyeceğim hiçbir değişiklik, güncelleme yapılmamıştı o aralıkta.

Aynı donanıma sahibiz ve tıpa tıp aynı sorunu yaşıyorum. Çözebildiniz mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı