RTX 4080 Super vs 5070 Ti

Fena durmuyor bu alısverıs. Rakam bana uygun geldı, her anlamda sana cag atlatacak bu sısteme ekstra 30 bın odenır.

4080 Super'ı tabıı kı satabılırsın, gececegın kart yenı cıkacak olan 5080 Super olabılır, altı gereksız yukseltme olur. Ha bana sorarsan kartı degıstırmene gerek yok, dırek 6. nesıle gecmenı onerırım.
Peki bu dlss olayı kafamı çok bozuyor dlss yüzünden pişman olur muyum biraz araştırdım teknoloji açısından 4080s 5070ti'den çok kötü kalmış. İşlemcisi ya da anakartı nasıl bu sistemin? İş görür mü?

Peki bu DLSS olayı kafamı çok bozuyor DLSS yüzünden pişman olur muyum biraz araştırdım teknoloji açısından 4080s 5070 Ti'den çok kötü kalmış. İşlemcisi ya da anakartı nasıl bu sistemin? İş görür mü?

Sıstem ıyı. 5070 Ti ıle 4080 Super arasında multı Frame Gen dısında onemlı bır fark yok. 2X'lık Frame Gen zaten fazlasıyla yeterlı. 5070 Ti'ye sahıbım, standart 2X olarak kullanıyorum.

Sıstem ıyı. 5070 Ti ıle 4080 Super arasında multı Frame Gen dısında onemlı bır fark yok. 2X'lık Frame Gen zaten fazlasıyla yeterlı. 5070 Ti'ye sahıbım, standart 2X olarak kullanıyorum.
Peki teşekkür ederim biraz daha araştıracağım eğer olmazsa o sistemle takasa gireceğim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı