5070 Ti vs 4080 Super

Tamam kardeşim Amerikalı 750 dolara bu kartı alırken sen 1400 küsür dolara al aferin sana.
kim alıyor 750 dolara link atar mısın ben görmedim, avrupada ve amerikada arkadaşlarım ve akrabalarım var kimse lansman fiyatına yakın kart bulamıyor bırak %50 daha fazla verip bile alamıyorlar. varsa link cidden atarsan sevinirim aldıracağım kuzenlere.

kim alıyor 750 dolara link atar mısın ben görmedim, avrupada ve amerikada arkadaşlarım ve akrabalarım var kimse lansman fiyatına yakın kart bulamıyor bırak %50 daha fazla verip bile alamıyorlar. varsa link cidden atarsan sevinirim aldıracağım kuzenlere.
Stok olmadığı için o fiyatlara alamıyorlar :D stok gelince o adam gene o civarda fiyata alacak ama sen gene iki katı para vereceksin, tıpkı PS5 fiyatları gibi.

Tüm arkadaşlara teşekkürler.

Hangi oyunlarda olduğunu görebileceğimiz bir yer var mı?

MSI GAMİNG TRIO modeline aşık oldum resmen özellikle o kenardaki mini argb logosu beni benden aldı. Aktif olarak 4070 Ti Super kullanıyorum. 4000 serisi kullanan kişilerin 5000 serisine geçmesi aptallık ötesi bişey olur. Ama siz sıfırdan alacağınız için kesinlikle 5070 Ti alın. Tabi bu paralara almayın orası da ayrı bir konu. Kas gücü olarak 4070 Ti Super den çok az daha fps veriyor 5 10 fps gibi o da yeni belleklerden ötürü zannedersem. Yani aynı diyebiliriz kas gücü olarak. MFG olayını es geçmeyin, ileri de çok lazım olacaktır. Sonuçta yeni nesil. Ama RTX 5000 serisi maalesef ki fiyatına göre çok aptalca bir kart. 4000 serisine MFG eklemişler resmen.

Hocam unutmayın 1 ay sonra 5070 Ti fiyatı ne olacak bakarız beraber :D
İyimserligine hayran kaldım hocam bu ac gözlü satıcılar oldukca kart fiyatlari pek düşmez. Zaten bu malum sitelerin hepsi anlaşmalı benzer fiyatlari yazıyorlar.

Eee beyler 4 ay olmuş? daha düne kadar 38 e bile bulunuyordu 5070 Ti ne oldu fiyatlara? 1 ay sonra bakarız diyen arkadaş baktın mı? :D :D

Bir taraflarımızı yırttık tüm forumlarda sabredin düşecek, seve seve düşürecekler diye. Sizin gibilerde saldırın, hemen alın, ülke batıyor bitiyor yarın daha ucuza bulunmayacak ne alırsan kar diyordunuz sonuç ortada. 50K lardan 5070 Ti alanların bir taraflarına kaçtı 10-12 bin TL.

Eee beyler 4 ay olmuş? daha düne kadar 38 e bile bulunuyordu 5070 Ti ne oldu fiyatlara? 1 ay sonra bakarız diyen arkadaş baktın mı? :D :D

Bir taraflarımızı yırttık tüm forumlarda sabredin düşecek, seve seve düşürecekler diye. Sizin gibilerde saldırın, hemen alın, ülke batıyor bitiyor yarın daha ucuza bulunmayacak ne alırsan kar diyordunuz sonuç ortada. 50K lardan 5070 Ti alanların bir taraflarına kaçtı 10-12 bin TL.
Amaaan boşverin yapacak bir şey yok. Alan mutlu olsun da önemli olan o. Mutlu olamadıktan sonra 20 k ya da alsa bişey değişmez, bilgisayar olayı biraz hastalık olayı maalesef insanlar anlık olarak tez canlı veya heyecanlı olabiliyor bir an önce olsun istiyor bende çok yaşadım bu durumu ama bir şekil de mutlu olmak arkana bakmamak lazım :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı