5070 Ti vs 4080 Super

50k üstüne 5070Tİ satıyorlar buna bu parayı veren de enayidir kardeşim hodri meydan, bu satıcılara para kazandıranlar utansın şu fiyata bak :D

Çoğu parçam hazır. En önemli ekran kartı ve işlemcim kaldı. Sizce 53.500 TL'ye MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus mı yoksa 55.500 TL'ye ASUS RTX 4080 Super TUF Gaming mi? 2.000 TL'nin lafı olmaz performans açısından cevap verirseniz iyi olur.

Mfg büyük bir nimet ama 55k inanılmaz absürt yurtdışının 2 katına satıyoruz.

Araba da almıyorsun o zaman kral bu mantıkla doğru mu?
Evet almıyorum? ehliyet de almadım çünkü sürücü kursları da hak etmiyor o kurs parasını, içki de almıyorum vergisi yüksek, sigara da içmiyorum, Türkiye cumhuriyetinden kaçana kadar fotosentez yaparak yaşıyorum başka sorun var mı?

Hocam unutmayın 1 ay sonra 5070 Ti fiyatı ne olacak bakarız beraber :D

Daha geçen hafta N11'de 54 bine Palit RTX 5080 satılıyordu. Şu an stoklarda yok. 55 bin bile çok 5080 için normalde 45binden başlaması lazım Palit gibi markalar. Yurt dışında 36bine alıyolar Palit 5080LERI.

Evet almıyorum? Ehliyet de almadım çünkü sürücü kursları da hak etmiyor o kurs parasını, içki de almıyorum vergisi yüksek, sigara da içmiyorum, Turkiye Cumhuriyeti'nden kaçana kadar fotosentez yaparak yaşıyorum başka sorun var mı?

Kolay gelsin. Kripto para yiyerek mi yaşıyorsun?

Bir 4080Super kullanıcısı olarak yazıyorum bunu ben 5070Ti alırdım. Sebebi şu;

4080Super 4k full grafikte sizi asla üzmez. Benide üzmüyor. Fakat 50 serisiyle beraber gelen MFG saçma sapan FPS artışı sağladığı için ben 5070Ti alırdım. Hatta kafamıda çok duvarlara vurmuştum 5080 beklemediğim için :). He ama 4080Super'le oynayamadığınız oyun oluyor mu? Hayır. Cyberpunk 2077 ve Alan Wake 2'de bile Path Tracing'de oynamıştım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı