50k üstüne 5070 Ti satıyorlar buna bu parayı veren de enayidir kardeşim hodri meydan, bu satıcılara para kazandıranlar utansın şu fiyata bak![]()
Tamam kardeşim Amerikalı 750 dolara bu kartı alırken sen 1400 küsür dolara al aferin sana.10 TL ve üstüne ekmek alan da enayidir kardeşim hodri meydan bu fiyatlara almayın.
Tamam kardeşim Amerikalı 750 dolara bu kartı alırken sen 1400 küsur dolara al aferin sana.
Çoğu parçam hazır. En önemli ekran kartı ve işlemcim kaldı. Sizce 53.500 TL'ye MSI RTX 5070 Ti Gaming Trio OC Plus mı yoksa 55.500 TL'ye ASUS RTX 4080 Super TUF Gaming mi? 2.000 TL'nin lafı olmaz performans açısından cevap verirseniz iyi olur.
![]()
MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC PLUS GDDR 7 16GB 256 Bit DLSS 4 NVIDIA Ekran Kartı Uygun Fiyatları ile Tebilonda
MSI Marka MSI GeForce RTX 5070 Ti 16G GAMING TRIO OC PLUS GDDR 7 16GB 256 Bit DLSS 4 NVIDIA Ekran Kartı Avantajlı Fiyatları ve Taksit Seçenekleri ile Tebilondawww.tebilon.com
Asus Tuf Gaming 16G Geforce Rtx 4080 Super 16Gb Gddr6X 256Bit Hdmi/Dp Argb Ekran Kartı - Ekran Kartları | Exporgin.com.tr
Asus Tuf Gaming 16G Geforce Rtx 4080 Super 16Gb Gddr6X 256Bit Hdmi/Dp Argb Ekran Kartı Modelleri Ve (Ekran Kartları, Bilgisayar Bileşenleri) Ürünleri En Uygun Fiyatlarla Exporgin.com.tr'da.www.exporgin.com.tr
Evet almıyorum? ehliyet de almadım çünkü sürücü kursları da hak etmiyor o kurs parasını, içki de almıyorum vergisi yüksek, sigara da içmiyorum, Türkiye cumhuriyetinden kaçana kadar fotosentez yaparak yaşıyorum başka sorun var mı?Araba da almıyorsun o zaman kral bu mantıkla doğru mu?
Hocam unutmayın 1 ay sonra 5070 Ti fiyatı ne olacak bakarız beraber![]()
Evet almıyorum? Ehliyet de almadım çünkü sürücü kursları da hak etmiyor o kurs parasını, içki de almıyorum vergisi yüksek, sigara da içmiyorum, Turkiye Cumhuriyeti'nden kaçana kadar fotosentez yaparak yaşıyorum başka sorun var mı?
Yok KYK kredisi ile yaşıyorum.Kolay gelsin. Kripto para yiyerek mi yaşıyorsun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.