RTX 4080 ve 5900X 1440P'de darboğaz yapar mı?

Kartı aldım arkadaşlar. Gelince detaylı sonuçları yazıp bilgi vereceğim.

dostum bende rx580 8gb var ve ryzen 5 2600 var satisfactory oynarken en yüksek ayarlarda arada bir drop giriyor bir alt ayarlara alınca çok nadir drop oluyor 1920×1080 oynuyorum sence napmam lazım bir de ekran kartı çok ısınıyor fanların rpm sini fazla arttırmak zorunda kalıyorum

Arkadaşlar kart bugün geldi. Bir kaç oyunda test ettim. Sandığım gibi bir darboğazla karşılaşmadım. Bazı oyunlarda kullanım 80-85 oluyor fakat fps zaten yüksek olduğu için ve kullanım da çok düşmediği için sorun yok diyebilirim. Bir kaç oyun içi görüntüsü ekliyorum.
Oyunları 1440p max ayarlarda ray tracing açık ve dlss kalite modunda test ettim. Şimdilik bu kadar umarım detaylı incelemesini de yaparım ileride. Bu arada sıfır coil whine beni çok memnun etti

Hogwarts Legacy

Modern Warfare 2019

Forza Horizon 5

tamda söylediğim gibi 4070ti için ucu ucuna yeten bir işlemci sanırım sizde 360mm sıvı soğutma mevcut işlemci frekansları boost hızındayken bile 60 derece io modeli nedir acaba sizdeki

tamda söylediğim gibi 4070ti için ucu ucuna yeten bir işlemci sanırım sizde 360mm sıvı soğutma mevcut işlemci frekansları boost hızındayken bile 60 derece io modeli nedir acaba sizdeki
Beni çok şaşırtan ve aşırı memnun olduğum gamebooster nitro+ 360. 1 buçuk yıldır kullanıyorum.

Açıkçası ben ak 620rgb kullanıyorum ki 2k civarında bi fiyatı var ona rağmen arada ciddi fark varmış bende 4.4 GHz de 70 dereceleri gördüğü oluyor 1000w psu olmasına rağmen soğutma yetersizliğinden oc yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…