RTX 4080 vs RX 7900 XTX

Tomzila

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba ben sistemimi yükseltmeyi düşünüyorum iki kart arasında sürekli gidip geliyorum genellikle Warzone 2.0, World of Tanks, Battlefield 5 ve 2042 oynuyorum ve yakın zamanda yayın yapmaya başladım. Şu an kullandığım işlemcim 5800X ve bir süre bununla idare edeceğim sonrasında 7900X almayı planlıyorum sizce 1440p 240Hz monitör için hangi ekran kartını almak mantıklı olur kartlar için marka takıntım yok bütçe sorunu yok tüm fikirlere açığım yardımcı olursanız sevinirim.

Her türlü 4080 alırdım. RTX + DLLS 3 performansı bile yeterli.

Her türlü 4080 alırdım. RTX + DLSS 3 performansı bile yeterli.

Tamamdır fikriniz için teşekkür ederim.

4080 daha mantıklı şu fiyatlara 7900XTX ucuza bulunmadıkça alınmaz.
Bunu alınn geçin:

Sapphire markasının Nitro+ vapur modeli vardı geçen günlerde 29 bin liraya görmüştüm bu sefer markaya güvenemedim şu an Sapphire Nitro+ RX6900 XT SE kullanıyorum ısınma probleminden dolayı servise yolladım servis daha çok bozduğu için kutuda duruyor şu an 7900XTX önercek olsanız hangi markayı önerirsiniz XFX modellerinde de ısınma sorunu olduğunu duydum.

Tamamdır fikriniz için teşekkür ederim.

Sapphire markasının Nitro+ vapur modeli vardı geçen günlerde 29 bin liraya görmüştüm bu sefer markaya güvenemedim şu an Sapphire Nitro+ RX6900 XT SE kullanıyorum ısınma probleminden dolayı servise yolladım servis daha çok bozduğu için kutuda duruyor şu an 7900XTX önercek olsanız hangi markayı önerirsiniz XFX modellerinde de ısınma sorunu olduğunu duydum.

XFX Merc'in ısınma sorunu yaratacağını düşünmüyorum ama yine de ön yargılıysanız bu modelin soğutması çok iyidir:

XFX Merc'in ısınma sorunu yaratacağını düşünmüyorum ama yine de ön yargılıysanız bu modelin soğutması çok iyidir:

Teknik servis konusu nasıl benim kartın teknik servisi arena bilgisayar diye görünüyor ama Sapphire markası için başka bir servise yolluyorlarmış yolladıkları yerde aşırı sorunlu bir yer kartı yamultup bana geri yolladılar o yüzden teknik servis konusu önemli benim için.

Teknik servis konusu nasıl benim kartın teknik servisi arena bilgisayar diye görünüyor ama Sapphire markası için başka bir servise yolluyorlarmış yolladıkları yerde aşırı sorunlu bir yer kartı yamultup bana geri yolladılar o yüzden teknik servis konusu önemli benim için.

Teknik servisi hakkında bilgim yok hocam konu açıp sorabilirsiniz bir de bu model teknik servise düşürebilecek bir model değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı