Hocam 4K oynatıyor oynatmasına da teknoloji sürekli ilerliyor. Yarın oyunların grafikleri de ikerledikçe FPS sorunlarının başlamasından korkuyorum.
Hocam Starfield oyununu artık 4K açamayacak
ancak o üst bir örnek
alın kullanın
Hocam 4K oynatıyor oynatmasına da teknoloji sürekli ilerliyor. Yarın oyunların grafikleri de ikerledikçe FPS sorunlarının başlamasından korkuyorum.
2K alacağım hocam.Hocam Starfield oyununu artık 4K açamayacak
ancak o üst bir örnek
alın kullanın
2K alacağım hocam
4070Ti uzun ömürlü olmaz diye vazgeçtim zaten hocam. Bütçeyi biraz arttırdım 4080 için. Yoksa 4070Tİ 1440p için uzun ömürlü olan bir kart olsa 4080 ile işim olmaz.Konunun özeti şu 4070 Ti ve 4080 arasında bütçe sorun değilse herkes 4080 alır. O yüzden fiyatlar artmadan fırsat bulursanız alın geçin.
4070 Ti uzun ömürlü olmaz diye vazgeçtim zaten hocam. Bütçeyi biraz arttırdım 4080 için. Yoksa 4070 Ti 1440p için uzun ömürlü olan bir kart olsa 4080 ile işim olmaz.
FPS rahatsız ettikçe kalite düşürülür. Zaten minimum kalite sürekli artıyor.Hocam 4k oynatıyor oynatmasına da teknoloji sürekli ilerliyor. Yarın oyunların grafikleri de ikerledikçe fps sorunlarının başlamasından korkuyorum.
Hocam o olayı ben yapamam biraz takıntım var diyebilirim en kötü yüksek ayarlara düşürürüm. Ama zaten 4k için bütçemi zorlayamayacağım sürekli bütçeyi arttırarak buraya geldim daha fazlası beni aşar. Ama dediğiniz mantıklı teşekkür ederim.FPS rahatsız ettikçe kalite düşürülür. Zaten minimum kalite sürekli artıyor.
2k daha iyi o zaman teşekkürler.Nvidia tekel, AMD FSR teknolojisi ile iyi halt ederse düşünülebilir.
İki kartın da 4K ömrü uzun olmaz, 2-3 sene kullanıp RTX 5000 serisine geçersin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.