ebabil3
Centipat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Tamam bıraderım sen haklısın ozur dılerım ıyı aksamlar.Konuyu güzel çarpıtmışsın ya da benim tavrımı yanlış anlamışsın açıkçası 10-15 bin TL değer kaybından daha fazla olur ve 250 bin TL bütçe ayıran birisi zengin olmak zorunda da değil kaç yılda biriktirdiğimi bilemezsin ya da taksit ile alıp almadığımı da ve kim olursa olsun zararı takar bu ülkede para kolay kazanılmıyor onu da geçtim durduk yere neden drama falan demişsin anlayamadım ben sana olanı söyledim ayrıca ağır sorunların var falan düzgün konuş insanlarla hiç hoş değil, işim bu zor olsa da olmasa da almam gerekiyor boşuna bu kadar tepki göstermek yerine yorumu okuyup geçebilirsin nasıl olsa "varsayımlarımdan" hiçbirisi değilsin (fikir almak için soru sormama rağmen gösteriş meraklısı olarak görüyorsan beni oda senin sorunun zaten o zaman buraya yazıp iyi PC alan, almayı düşünen herkes gösteriş meraklısı yani) umarım iyi okuyup tartışma veya laf sokma peşinde olan gösteriş meraklısı birisi olarak değil de normal soru soran bir insan olarak görüp cevap verirsin çünkü bu hoş değil
Zaten neden bu kadar saldırgan yaklaştın bu konuya da onu da anlamış değilim oku geç sanki ters bir şey yazdım