RTX 4090 i9 13900KS sistem için 2K vs 4K monitör

• Konuyu başlatan yklc
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 24
  • Görüntüleme 2.526
4K OLED'leri de bekleyebilirsin. Genel olarak TR de monitör stokları sıkıntılı ben aklıma yatan 4K monitör bulamadığım için şu anlık RTX 4090'ı 2K da kullanıyorum. 2K ile 4K arasında dağlar kadar fark var, 4K deneyimi başka bir şey. Bütçe sıkıntı değilse kesinlikle 4K tavsiye ederim.

Evet öylede 2K OLED olması beni kendine çekiyor.

Bütçe sınırsız.

Üstte attıklarım Dell G3223Q ve M28U'ya bakabilirsin. OLED istiyorsanız üstteki arkadaşın attığı modele bakabilirsiniz.

4K OLED'leri de bekleyebilirsin. Genel olarak TR de monitör stokları sıkıntılı ben aklıma yatan 4K monitör bulamadığım için şu anlık RTX 4090'ı 2K da kullanıyorum. 2K ile 4K arasında dağlar kadar fark var, 4K deneyimi başka bir şey. Bütçe sıkıntı değilse kesinlikle 4K tavsiye ederim.

4K OLED'ler peki ne zamana gelir.

üstte attıklarım Dell G3223Q ve M28U'ya bakabilirsin. OLED istiyorsanız üstteki arkadaşın attığı modele bakabilirsiniz.

Sağ olun bunları düşüneceğim. Şu an daha fazla araştırma yapacağım acelesi yok yazın toplaycağım PC'yi zaten.

Teknolojide fiyatlar düşmez, daima ileri gider, o yüzden alabiliyorsanız 4K alın alamıyorsanız 2K da olur fakat 4090 için genellikle tavsiye edilen 4K keza 2K 4080 için tavsiye ediliyor. 4080 e 4K alın diyen arkadaşlar da büyük ihtimalle ilerleyen zamanlarda oluşacak VRAM sorunlarından bir haber büyük ihtimalle..

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı