RTX 4090 peçete ile silinirse zarar görür mü?

Alp Morgan

Femtopat
Daha fazla  
Bu işaretlediğim yer kuru peçete ile silinir ise zarar görür mü?

Dosya Ekleri

• LD0005993106.jpg
    LD0005993106.jpg
    149,5 KB · Görüntüleme: 84
Ben olsam mikrofiber beziyle temizlerdim, çünkü kuru peçete ile sildiğinizde çok ufak bir peçete parçaları kalabilir. Hem neden o kısmını temizlemek istiyorsunuz ki? El izi mi kaldı?

Ekleme: Gözlük bezi de olabilir, mikrofiber gibi tüylü olmadığı için parça kalma olasılığı daha düşük olur.

Peçeteyle değil de gözlük camı silme bezi ile silebilirsiniz peçeteden daha sağlıklı olacaktır.

Veya bununla
1740560274500.png

Ben olsam mikrofiber beziyle temizlerdim, çünkü kuru peçete ile sildiğinizde çok ufak bir peçete parçaları kalabilir. Hem neden o kısmını temizlemek istiyorsunuz ki? El izi mi kaldı?

Yok temizlemedim sadece yanlarındaki bakırımsı demirleri temizledim fazla toz vardı sadece orayı silinirse ne olur?

Benim tecrübelerimle bir şey olmadı fakat bu olmayacağı anlamına gelmez. Arkadaşların dediği gibi parçalanmayacak, parçası orada kalmayacak bir şey ile silerseniz daha sağlıklı olur.

Benim tecrübelerimle bir şey olmadı fakat bu olmayacağı anlamına gelmez. Arkadaşların dediği gibi parçalanmayacak, parçası orada kalmayacak bir şey ile silerseniz daha sağlıklı olur.
Peçete, kağıt gibi malzemeler iletken olmadığı için sorun oluşturmaz zaten kirlilik dışında.

4090 var iki ekran kartı olduğu için çok toz çekiyor bende temizlemek istedim umarım hasar vermemişimdir😕
Çok bastırıp zımpara yapar gibi üzerinden geçmediğiniz sürece sıkıntı olmaz hocam pahalı bir kart sonuçta.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı