RTX 4090 - Ryzen 9 7950x3D sistem CS2'de düşük performans veriyor

İşletim sistemi
Windows 11
Genelde FPS'i sabit bırakan bir şey olduğu için ondan dolayı düşük almış olabilir diye düşündüm ben de bayağıdır oynamıyorum değişmiş ayarları. Eğer FPS'i monitör Hz'sini karşılıyorsa bir problem yok o halde.

Benim monitörüm 165 bana yetiyor da arkadaş 540Hz almış onun için birazcık sıkıntı ama malum CS 2 CS:GO gibi değiş daha az performans veriyor

Bu işlemci 2 ccd olduğu için, oyun önbellek olmayana gittiğinden bu tür sorunlar olabiliyor.

Turbo mod açarsanız sorununuz büyük ölçüde çözülecektir.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denedim yaptım fakat FPS'de hiçbir değişiklik olmadı. Hala FPS düşük. Sanırım bu oyunun optimizasyonu ile alakalı benzer konuları da incelediğimde hiç kimse çözüm bulamamış. Bir yandanda optimizasyon sorunu olsa izlediğim videolarda insanlar nasıl bu kadar yüksek FPS alıyor hayret. İlginiz için çok teşekkürler.@Ozsoy @AceTeq @ATT1LAS

Denedim yaptım fakat FPS'de hiçbir değişiklik olmadı. Hala FPS düşük. Sanırım bu oyunun optimizasyonu ile alakalı benzer konuları da incelediğimde hiç kimse çözüm bulamamış. Bir yandanda optimizasyon sorunu olsa izlediğim videolarda insanlar nasıl bu kadar yüksek FPS alıyor hayret. İlginiz için çok teşekkürler.@Ozsoy @AceTeq @ATT1LAS

Bence iyi bir ayalama ile 650-750 FPS almanız mümkün. İşlemcinin Boost özelliği kapalı değil, değil mi?

Hocam merhaba muhtemelen yapmışsınızdır ancak genede sormak istedim güç seçeneklerinden yüksek performansı seçtiniz mi?

Hocam merhaba muhtemelen yapmışsınızdır ancak gene de sormak istedim güç seçeneklerinden yüksek performansı seçtiniz mi?

Evet hepsini yaptım. V-Sync devre dışı bıraktım ama yok. Millet 700 FPS üstü alıyor ben maksimum 500 minimum 350 bu arada gidip geliyor.

Bence iyi bir ayalama ile 650-750 FPS almanız mümkün. İşlemcinin Boost özelliği kapalı değil, değil mi?

Başta gönderdiğiniz video ile mi yapılıyor Boost?

Evet hepsini yaptım. V-Sync devre dışı bıraktım ama yok. Millet 700 FPS üstü alıyor ben maksimum 500 minimum 350 bu arada gidip geliyor.

Başta gönderdiğiniz video ile mi yapılıyor Boost?

Hocam sistemim şu anda sizinki kadar iyi değil biraz klasik bir cevap olacak ama Unlost'un CS 2 FPS arttırma videosundaki bazı ayarlar bende gerçekten işe yaramıştı ancak sistemim sizinkine göre çok çok daha kötü bir sistem RX 5500 XT i5-9400F kullanıyorum bu yüzden bende etki etmiş olabilir isterseniz bir deneyip görün.

Hocam sistemim şu anda sizinki kadar iyi değil biraz klasik bir cevap olacak ama Unlost'un CS 2 FPS arttırma videosundaki bazı ayarlar bende gerçekten işe yaramıştı ancak sistemim sizinkine göre çok çok daha kötü bir sistem RX 5500 XT i5-9400F kullanıyorum bu yüzden bende etki etmiş olabilir isterseniz bir deneyip görün.

Benimki gibi sistemlerde en yüksek ayarlarda daha verimli FPS değerlerine ulaşabileceğim yazıyordu bir yerde. Her türlüsünü denedim ama maalesef olmadı. Artık oyunun güncelleme almasını bekleyeceğiz.

Benimki gibi sistemlerde en yüksek ayarlarda daha verimli FPS değerlerine ulaşabileceğim yazıyordu bir yerde. Her türlüsünü denedim ama maalesef olmadı. Artık oyunun güncelleme almasını bekleyeceğiz.

Yok hocam oyun içi ayarları demedim aslında süreölçer vs. kapatıyordu sanırım onların etkisi oluyordu diye hatırlıyorum benim için öyleydi en azından.

Hocam selamlar, birebir hemen hemen aynı setupımız var, bu işlemci maalesef Cs2 gibi fps oyunlarında özellikle düşük çözünürlüklerde fiyatına rağmen iyi bir performans sağlamıyor, ve aldığınız fps değerleri bu işlemci için gayet normal. Spesifik olarak Cs2, genel olarak da Fps oyunları için bu işlemci yerine 7800x3d almanızı tavsiye ederim, hemen hemen aynı fiyattalar ve sizin istediğiniz fps değerlerine fırlayacaktır, 540 hz monitörünüz için çokça yeterli fps değerleri alabileceksinizdir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı