RTX 4090 sistem önerisi

Yesil18

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, RTX 4090 ile bir kasa toplayacağım sadece kasa önerisi istiyorum. Monitör ve ekipmanlarım var. Bütçe sıkıntısı yok mümkünse gidip elden alacabileceğim bir yer olursa İstanbul içi güzel olur.
GPU, CPU, RAM, depolama birimi, anakart, soğutma, kasa ve güç kaynağı. Hava akışı güzel olan bir kasa olursa sevinirim. Ekstra fan eklemek istemiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar, RTX 4090 ile bir kasa toplayacağım sadece kasa önerisi istiyorum. Monitör ve ekipmanlarım var. Bütçe sıkıntısı yok mümkünse gidip elden alacabileceğim bir yer olursa İstanbul içi güzel olur.
GPU, CPU, RAM, depolama birimi, anakart, soğutma, kasa ve güç kaynağı. Hava akışı güzel olan bir kasa olursa sevinirim. Ekstra fan eklemek istemiyorum.
Bütçeniz nedir hocam?

Hocam ben de bu tarz bir sistem almayı düşünüyorum nasip olursa. Çok uzun zaman önce kasa toplamıştım en son parçaları tek tek alsam birleştirebilir miyim bilmiyorum daha doğrusu birleştiririm ama kablolama kısmının pek iyi olacağını düşünmüyorum. O yüzden ben şu modele baya sıcak bakıyorum. Tek tek fiyatlara bakınca da 8000TL civarı daha uyguna geliyor. Helios 9AD5-4090 - Game Garaj

Son düzenleme:

DeepCool CK560 Gaming ATX Mid Tower Kasa

cssd-f2000gbmp600pxt-p-42541

gerisi sende

Öncelikleriniz nedir intel mi yoksa AMD işlemci mi istersiniz? Mağazalara gidip sistem toplamanızı önermiyorum fazla fiyat farkı olacağından dolayı.
İntel önceliğimdir internetten uğraşmak istemiyorum yurtdışına gideceğim tekrar hafta içi o yüzden bu hafta alıp gitmek istiyorum fiyat farkı sorun degil ama hangi CPU ekran kartının hangi marka modelini almam gerekiyor onları bilmediğim için sizlerden yardım istiyorum

DeepCool CK560 Gaming ATX Mid Tower Kasa

cssd-f2000gbmp600pxt-p-42541

gerisi sende
Ekipmanlarım mevcut sadece kasa alacağım

Technopat Haberler

Geri
Yukarı