RTX 4090 sisteme 10-15 bin TL arası monitör önerisi

Makaleler
1
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Uzakyol Başmühendis (YDO)
Arkadaşlar, herkese merhaba. Elimdeki monitörü değiştirmek istiyorum, siyah performansı maalesef bazı oyunlarda beni tatmin etmemeye başladı artık. Güncel sürücü ile çözülmeyen bir uykuya almaya problemi de mevcut aslında.

Mevcut monitörümün Türkiye'de şu an bildiğim kadarı ile stoğu yok zaten.

Ekran kartım MSI Gaming X Trio 4090, bütçe olarak 10.000 - 15.000 TL arası bir fiyat belirledim.
Minimum 144 Hz 1ms ve 27" olmasını istiyorum. HDR kullanmadığım için değerleri çok önemli değil, Tavsiye veren herkese teşekkürler şimdiden.

Arkadaşlar, herkese merhaba. Elimdeki monitörü değiştirmek istiyorum, siyah performansı maalesef bazı oyunlarda beni tatmin etmemeye başladı artık. Güncel sürücü ile çözülmeyen bir uykuya almaya problemi de mevcut aslında.

Ekran kartım MSI Gaming X Trio 4090, bütçe olarak 10.000 - 15.000 TL arası bir fiyat belirledim.
Minimum 144 Hz 1ms ve 27" olmasını istiyorum. HDR kullanmadığım için değerleri çok önemli değil, Tavsiye veren herkese teşekkürler şimdiden.
Bu olabilir:

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız yenileme hızına değilde boyutuna önem vermenizi tavsiye ederim ben şahsen böyle yapardım.

Rekabetçi oyunlar oynamıyorsanız yenileme hızına değilde boyutuna önem vermenizi tavsiye ederim ben şahsen böyle yapardım.
Rekabetçi oyun artık oynamıyorum genelde, simülatör, açık dünya ve F1 serisi. FPS olarak sayarsan tek oynadığım Escape From Tarkov.

Bu ikisini kendinizce karşılaştırabilirsiniz.
Monitör bilgim biraz kısıtlı, o yüzden çok anlamıyorum baksam da =)

Samsung LC34J791WTRXUF 34 inç 4 ms QHD Freesync Curved VA Monitör, Gri​

1. Samsung LC34J791WTRXUF 34 inç 4 ms QHD Freesync Curved VA Monitör, Gri

VA ekran ve 4ms, 34" zaten benim masaya sığmaz muhtemelen, teşekkürler tavsiyen için.

Monitör bilgim biraz kısıtlı, o yüzden çok anlamıyorum baksam da =)

VA ekran ve 4ms, 34" zaten benim masaya sığmaz muhtemelen, teşekkürler tavsiyen için.
Anladım ben genelde devasa ekranları daha çok seviyorum. Masanız küçük ise o fiyatın bir kısmıyla güzel bir masa alabilirsiniz aslında.

Rtings.com'dan biraz inceledim şuan Türkiye'de alınabilecek en iyi modeller zannedersem bunlar.

Buradaki monitörün siyah dağılımı ve kontrastı aşağı yukarı benimki ile aynı ama diğer değerleri yüksek, o yüzden mantıklı gelmedi.

M32UC modeli Türkiye'de olsa mantıklı bir model, kontrast ve siyah dağılımı baya iyi, kararsızım. 32" olması ama güzel geldi.

Gigabyte olandan daha ucuz, geri kalan özellikler aşağı yukarı aynı gibi ?

Saçma pahalı, G8 Odyseyy NEO almak daha mantıklı, ancak bütçeyi neredeyse 1.5 katına çıkarıyor.

Tartışmasız en iyisi, fiyatına değer mi bilmiyorum ? OLED ekranlar daha iyi gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı