RTX 5000 serisi beklenmeli mi?

bi tık daha güçlüymüş
RT açılmazsa, DLSS sr ve DLSS Frame Gen kullanılırsa yüksek FPS oynatmayacağı 1 tane bile oyun yok. VRAM sorunu da yaşamıyor yani illa 4090 almaya veya 5000 serisini beklemeye gerek yok zannımca. Ben 4080 Super sahibiyim 4K 120Hz OLED televizyonum var Single Player oyunlar için kullandığım daha kasma yaşadığım bir oyun olmadı.

Yanlış hatırlıyorsunuz o zaman 3070 2080ti'dan daha güçlü bir karttır.
Eki Görüntüle 2317837
yalnız biz ti hakkında konuşuyoduk %10 luk bi tık fark var

Siz 3070ti 2080 gücünde değil yazmışsınız ben de diyorumki 3070 modelinin ti olmayanı bile 2080 modelinin ti olanından güçlü.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

burda denk oldukları gayet gözüküyor

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Burada denk oldukları gayet gözüküyor.

Dostum ben de onu söylüyorum zaten sana cevap verdiğim yorumda 3070 Ti düz 2080'den daha güçlü değil yazmışsın ben ona ithafen yazdım. Benim sana verdiğim bilgiyi bana niye geri veriyorsun onu anlamadım.

%10luk farkı siz uzattınız tamam %10 daha güçlüymüş
Buyurun hocam. Hiç bir yorumumda da yüzde vermemişim onu nereden çıkardığınızı anlamadım. 3070 > 2080ti yazmışım sadece.
1727362720846.png

Arkadaşlar uzatmanın lüzumu yok diye düşünüyorum tahminler istatistiki verileri karşılamayınca işi uzatmanın mantığı yok rica ediyorum.

Bak yukarıda eşit olduklarını gösteren video attım tabloyu sen attın bir de yüzde vermedim diyorsun.

Dostum ben anlatamıyorum galiba. 2080 > 3070 Ti demişsin. Ben de diyorum ki dediğin yanlış 3070 > 2080 Ti. Sonra da sana ekran kartlarının güç hiyearşisini atıyorum. Sen de bana gidip 3070 ile 2080 Ti kıyaslaması videosu atıyorsun.

Aceleniz yoksa beklemek en mantıklısı. Sadece kartı değil yeni nesil yazılımları da satın alıyorsunuz. 40XX serisinde çalışmayan yazılım çıkartabilirler. 50XX serisini satmak için türlü türlü stratejiler belirlemişlerdir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı