RTX 5060 sistemler söylenildiği kadar kötü mü?

Bir kısım insanın ufak tefek memesler ile döndürmesinden dolayı içimde kuşku oluştu yoksa o kadar takıntılı degildim. İşte 8 GB VRAM siyah ekran memesleri vb şeylerden bahsediyorum ama ciddi bir noktada olma ihtimali biraz ürkütücü geliyor kulağa. Ne de olsa yeni nesil bir kartın yeni nesil bir oyunu açmamasını sindirmek biraz zor.

Hocam bu bütçede 8 GB VRAM üstü bulunabileceğini sanmıyorum, öyle abartıldığı bir durumda değil hala iş görüyor ben RDR 2 1440p çoğu ayarlar fullken 9GB VRAM kullanıyor 1080p için 8 GB VRAM şu anda yeterli.

Ayrıca biraz daha bekleyip bütçe yapıp iyi bir sistem alabilirsiniz hocam, sonuçta GTA6 için alıyorsunuz birkaç ay daha beklersiniz.

Hocam açıkçası geçen sene sonbaharından beri bekliyorum her bekledigimde bir tık enflasyon payından dolayı yükseliyor bu durum canımı sıkıyor. Bireysel harcamalarımdan dolayı ne yazik ki her ay biriktirmekte gitgide zorlanıyorum hazır yeterli bütçe birikmişken aradan cıkarayım fikrindeyim.

Uygun fiyatta satılırlarsa kimse kötülemez ama pahalılar genelde ondan kotüleniyor.

Türkiye şartlarında ne yazik ki her şey pahalı hocam. Avrupa'daki 20 30 dolar farkı olan benzer kartların burada minimum 3 5 bin lira farkından cıkması kılı kırk yarmaya götürüyor bizi.

Türkiye şartlarında ne yazik ki her şey pahalı hocam. Avrupa'daki 20 30 dolar farkı olan benzer kartların burada minimum 3 5 bin lira farkından cıkması kılı kırk yarmaya götürüyor bizi.

Orası öyle bazen de bizde ucuz oluyor onu anlayamıyorum firma artık acıyor herhalde 5060 kötü bir kart değil aslında ama bütçe dostu sistem yok.

Orası öyle bazen de bizde ucuz oluyor onu anlayamıyorum firma artık acıyor herhalde 5060 kötü bir kart değil aslında ama bütçe dostu sistem yok.

Stok fazlası olarak düşünüyorum. Acıma üzerinden yapsalar bile bizim haklımız o kartları ucuzdan toplayıp zart zurt sistemlere takıp 45 50kdan satmaya çalışır :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı