RTX 5060 Ti 8 GB 1-2 yıl idare eder mi?

8 GB şuan optimizasyonu iyi yapılmamış yeni oyunlarda bile yetersiz kalabiliyor. GTA 6 için fazla satış yapabilmek adına en iyi optimizasyonu yapmaya çalışırlar fakat 8 GB o zaman yeter mi şüpheli.

Oyun o kadar detaylı gözüküyor ki ben GTA VI’nın optimizasyondan oldukça uzak kalacağını düşünüyorum.

Biraz hata yaptım o konuda ancak 1-2 yıla kadar ekran kartı yenilemeyi düşünüyorum 1080p monitörüm olduğu için şuana kadar vramden sorun yaşamadım ancak VRAM az olduğu için insanda şüphe kalabiliyor

Cyberpunk 2077 girip RT açarsanız görürsünüz hocam 8 GB VRAM’in etkilerini.
Forza Horizon 5’de 2K’da 8 GB VRAM’i geçiyor oyun ve Warzone da VRAM optimizasyonu sıfır olan bir oyun.

Evet GTA 6 baya bir detaylı oyun gibi gözüküyor ancak PS5 bile oynatabiliyorsa Rtx 2060 8gb gibi kartların orta düşük ayarda 35-45 fps vereceğini düşünüyorum

Oyun o kadar detaylı gözüküyor ki ben GTA VI’nın optimizasyondan oldukça uzak kalacağını düşünüyorum.

Cyberpunk 2077 girip RT açarsanız görürsünüz hocam 8 GB VRAM’in etkilerini.
Forza Horizon 5’de 2K’da 8 GB VRAM’i geçiyor oyun ve Warzone da VRAM optimizasyonu sıfır olan bir oyun.
Evet Forza horizon gibi oyunlarda 2k RT açık olduğunu zaman VRAM den dolayı kart boğuluyor maalesef

Kar etmek istiyorlarsa mecbur yapacaklar her kitleye hitap etmek zorundalar. Harcadıkları bütçe çok fazla. Gerçi etmese bile her türlü artıya geçerler marka sonuçta GTA.

Hiç de zorunda değiller hocam oyunda isterlerse her dine kitaba söverler yine zaten harcadıklarının kat kat fazlasını alırlar.

Evet GTA 6 baya bir detaylı oyun gibi gözüküyor ancak PS5 bile oynatabiliyorsa Rtx 2060 8gb gibi kartların orta düşük ayarda 35-45 fps vereceğini düşünüyorum

Evet Forza horizon gibi oyunlarda 2k RT açık olduğunu zaman VRAM den dolayı kart boğuluyor maalesef

PS5 2060’dan çok daha güçlü bir konsol.

2 hafta kullandım kartı
Hiç de zorunda değiller hocam oyunda isterlerse her dine kitaba söverler yine zaten harcadıklarının kat kat fazlasını alırlar.

PS5 2060’dan çok daha güçlü bir konsol.
Örnek olarak söyledim ancak çoğu oyuncu kitlesi rtx2060 Rtx 3060 rtx 4060 rx580 gibi kartlar kullanıyor bence orta düşük ayarlarda 35-45 fps verebilir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı