Eyvallah hocam bir de şu çok bilinmeyen markaların arasından alınır dediğin var mı adını ilk defa duyduğum 30 tane marka vardı.
INNO3D, Palit, Zotac, Gainward bunların hepsi alınır hocam.
Eyvallah hocam bir de şu çok bilinmeyen markaların arasından alınır dediğin var mı adını ilk defa duyduğum 30 tane marka vardı.
alınır ama şu kartada bi bakınBu fiyatlarda RX 7800 XT almayı düşünüyordum. Bu aralar ekran kartlarını takip etmiyorum. Dün RTX 5060 Ti'ın çıktığını ve performansının RX 7800 XT'den iyi olmadığını gördüm. Bu durum driver güncellemeleriyle düzelir mi? RX 7800 XT almayı düşünüyordum gelecekte falan bir şeyler değişir mi?
Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 Ekran Kartı
Palit RTX5060Ti Infinity 3 16GB 128Bit GDDR7 NVIDIA RTX, DLLS4 Ekran Kartı, en iyi fiyat ve taksit seçenekleri ile Game Garaj'da!www.gamegaraj.com
Bir 4060 Ti kullanıcısı olarak frame gen olmayan oyunu oynamıyorum. Söyleyeceklerim bu kadar. Saf güç aramıyorum.Bir 4060 Ti kullanıcısı olarak bir kere frame gen açmadım. Söyleyeceklerim bu kadar. Saf güç arıyorum ve 5070 Ti alacağım. Eğer 9070XT fiyatları yurtdışı fiyatlarına gerilerse kesinlikle onu alacağım, saf güçte aynı sayılırlar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.