RTX 5060 Ti, i5 12. nesil sistemi donduruyor

Mehkar

Zeptopat
Daha fazla  
Bilgisayarı alalı birkaç hafta oldu, sorunsuz gidiyorduk ama bugün bir anda ekran takıldı, ses yok, hiçbir şey yok. Ne klavye ne mouse çalışıyor, donanımsal bir sorun yok diye varsayıyorum ama kasanın tuştan yeniden baslatsam da sürekli biraz vakit geçip donuyor. DDU sürücüyu sildim falan ama alakası yok, bilirkişi yardım edebilirse çok iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Benimki daha ana ekranda gidiyor hiç yük altında değil iken bide bişey farkettim bilgisayar bilgilerinde 16gbram diyor ama benim ramler toplam 32ram sorun ram veya disk gibi hissediyorum bir fikriniz var ise sevinirim.

Benimki daha ana ekranda gidiyor hiç yük altında değil iken bide bişey farkettim bilgisayar bilgilerinde 16gbram diyor ama benim ramler toplam 32ram sorun ram veya disk gibi hissediyorum bir fikriniz var ise sevinirim.
Hocam o zaman memtest açacağız. Çünkü donanımda sorun var.

Windows + r kombinasyonu yap
mdsched.exe
kodunu yapıştır ve bilgisayarına restart at. Windows belleğindeki sorunlara bakacak.

mdsched.exe
kodunu yapıştır ve bilgisayarına restart at. Windows belleğindeki sorunlara bakacak.
Hocam benimde kafamda o var ondan önce bios u yenilemeye karar verdim şuan onu kuruyorum geri dönücem size.

mdsched.exe
Yaptim ama normal birsekilde acildi pc sonuçlar nerede.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…