RTX 5060 Ti ile Kick'te pikselleşme ve siyah ekran oluyor

Uppercut

Hectopat
Daha fazla  
Geçen ayın 14'ünde İtopya'dan aldığım sistemle bugün Kick platformuna girdiğimde ekranın altında veyahut ekranın tamamında pikselleşme oluyor. HDMI kablosunu ekran kartından çıkartıp anakarta takıp işlemciden görüntü aldığımda aynı sorunu yaşamadım. Kick'i yeni sekme olarak açıp sadece fare imlecini üstüne götürüp ön izleme yapmak istediğim sırada imleç kasıyor ve bir kere ekran simsiyah oldu, sonra geri geldi. Ekran kartım RTX 5060 Ti 16 GB, işlemcim ise R7 7800X3D.

1764884022954.png
1764884071944.png

Daha demin aynı şey Twitter'da da oldu.

Son düzenleme:
Geçen ayın 14'ünde İtopya'dan aldığım sistemle bugün Kick platformuna girdiğimde ekranın altında veyahut ekranın tamamında pikselleşme oluyor. HDMI kablosunu ekran kartından çıkartıp anakarta takıp işlemciden görüntü aldığımda aynı sorunu yaşamadım. Kick'i yeni sekme olarak açıp sadece fare imlecini üstüne götürüp ön izleme yapmak istediğim sırada imleç kasıyor ve bir kere ekran simsiyah oldu, sonra geri geldi. Ekran kartım RTX 5060 Ti 16 GB, işlemcim ise R7 7800X3D.

Eki Görüntüle 2616225Eki Görüntüle 2616227

Daha demin aynı şey Twitter'da da oldu.
Diyelim ki Kick yayın sırasında sisteme bir yük bindirsin ve bunun oluşturacağı kararsızlık yüzünden olsun,Twitter herhangi bir yüke sokmayan bir site olduğundan bu ihtimal elenmiş oluyor.
Her çeşit platformda dene;uygulamalarda gezin oyunlarda dene, web sistesi olarak YouTube,Instagram,Kick gibi sayfaları baştan bi gez. Ayrıyeten FurMark ta stress testi ve OCCT de VRAM testi yap
Eğer oyunlarda da web sitelerinde de yapıyorsa ekran kartı sorunlu deriz bu kesin.
OCCT veya FurMark ta sıkıntı çıktı, yine ekran kartı sorunlu deriz muhtemelen.
Uygulamalarda sorun yok da web sitelerinde sorun varsa ilk önce tarayıcı değiştir, düzelmezse bi sisteme format atıp öyle dene.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı