Neden 5060ti almakta ısrarcınınız? Bu bütçeye 9070XT sağlam sistemler geilyor.Hazır sistem toplamak istemiyorum hocam çok şikayet eden var ama 5060 ti sisteme ryzen 5 7500 f gider mi
Bu kullanıcı 1080p kullanmayacaksa ben bir şey bilmiyorum.Başlıkta 5060ti yazıyor, sen 9070xt diyorsun. Benim mesajımdaki düşündürücü olan kısmı benimle paylaşır mısın?Neden 5060ti almakta ısrarcınınız? Bu bütçeye 9070XT sağlam sistemler geilyor.
5060ti kısmı düşündürücü zaten 2K sistem toplanabilir hatta bu bütçe içinde monitör bile alınır.Bu kullanıcı 1080p kullanmayacaksa ben bir şey bilmiyorum.Başlıkta 5060ti yazıyor, sen 9070xt diyorsun. Benim mesajımdaki düşündürücü olan kısmı benimle paylaşır mısın?
Benim yazdıklarımda bütçenin hepsi kullanılmıyor. Kullanıcı çözünürlük belirtmiyor. 5060ti ekran kartı bana yetmez demiyor. Yetiyorsa neden daha pahalıya Amd versiyonunu öneriyorsun?5060ti kısmı düşündürücü zaten 2K sistem toplanabilir hatta bu bütçe içinde monitör bile alınır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.