bu fiyata 5070 varken diğerlerine hiç bakma bence
bu fiyata 5070 varken diğerlerine hiç bakma bence
4070 Super fiyatına 5070 var, onu al.
Mantıklı, 26-27K bütçede daha iyisi yok. Yazılımsal sorun ilk başlarda vardı sonradan düzelttiler, onun haricinde 5070 de 5070 Ti'daki gibi ROP sorunları görülmedi.Sizce mantıklı mı yeni çıkan bir seri ve yazılımsal sıkıntıları olduğu söyleniyor sizce alınır mı?
Mantıklı, 26-27k bütçede daha iyisi yok. Yazılımsal sorun ilk başlarda vardı sonradan düzelttiler, onun haricinde 5070 de 5070 Ti'daki gibi rop sorunları görülmedi.
2K'da kullanırsan darboğaz yaşamazsın.Peki bir şey daha sorayım hocam benim işlemci 12. nesil i7 darboğaz olur mu ekran kartı.
2K'da kullanırsan darboğaz yaşamazsın.
Rtx 5070.Kararsız kaldım. Sizce hangisi?
Oyunlarda iyi performans istiyorum. 4070s‘in kas gücü hoşuma gidiyor. Ama 5060 Ti da bellek olarak güzel ve birisi ASUS birisi Galax. Sizce hangisini almalıyım?
![]()
Asus Dual Geforce Rtx 5060 Ti Oc 16gb Gddr7 128bit Hdmı/dp Ekran Kartı Fiyatları ve Özellikleri
Asus Dual Geforce Rtx 5060 Ti Oc 16gb Gddr7 128bit Hdmı/dp Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Ekran Kartı - Ekran Kartı Modelleri - n11
Asus, Nvidia ve ATI gibi markalardan oluşan ekran kartı modelleri n11'de. Uygun fiyatlı ekran kartı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.m.n11.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.