RTX 5070 alınır mı?

ati9010

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba,

Mevcutta RTX 3070 kullanıyorum. 2K monitöre geçtiğim için yetersiz kalıp kalmadığı konusunda emin değilim. Sizce 3070'i satıp 5070'e geçmeli miyim? Yoksa 5000 Super veya 6000 serisine kadar 3070 ile devam mı etmeliyim?

9070XT konusunda ise çok kararsızım bu zamana kadar hep NVIDIA kartlar kullandığım için AMD tarafı benim için bir soru işareti.

Güç olarak şansı yok ama DLSS MFG yazılım güç tüketimi ikinci el değer kaybı olaylarına bakılırsa neden şansı olmasın hocam.

Butun teknolojiler bu iki kart arasindaki farki kapatmaya yetmez. 16 GB bellek ve yuzde 20'den daha fazla kas gucu. İkinci elde satarken de daha rahat satarsin. Bu iki kart kiyaslanamaz.

Mart ayından beri 5070 kullanıyorum 2K monitörle beraber. BF6 - R6 - Valorant - Fortnite - Last of Us 2 - RDR 2 gibi oyunları deneyimledim hiçbirinde bir sorun yaşamadım yüksek ayarlarda. 4070 ten sonra AMD 7900XT'ye geçmiştim. Sonrasında tekrar 5070'e geçtim. NVIDIA'dan devam ederim bir daha yine şansım olsa. Bence beklenilmesine çok da gerek yok.
Hocam 5070 ile hangi FPS değerlerini alıyorsunuz özellikle BF6 da

Butun teknolojiler bu iki kart arasindaki farki kapatmaya yetmez. 16 GB bellek ve yuzde 20'den daha fazla kas gucu. İkinci elde satarken de daha rahat satarsin. Bu iki kart kiyaslanamaz.
Amd kartlar ucuza verilmediği sürece daha rahat satılamaz.

AMD kartlar ucuza verilmediği sürece daha rahat satılamaz.

Ya sen ne iddia ediyorsun? 9070XT'nin 5070 ten daha mi ucuz olmasi gerekiyor? Rakibi olan 5070 Ti'den daha ucuz zaten, ha biraz daha ucuz olsaydi bence de harika olurdu. 5070'in fiyati kabul edilebilir degil.

Ya sen ne iddia ediyorsun? 9070XT'nin 5070 ten daha mi ucuz olmasi gerekiyor? Rakibi olan 5070 Ti'den daha ucuz zaten, ha biraz daha ucuz olsaydi bence de harika olurdu. 5070'in fiyati kabul edilebilir degil.
Amd fanboyluğuna girmeye gerek yok fikir belirtip doğru olanı söyledim. 5070 veya 9070xt fiyatına yorum yapmadım zaten doğruyu söyleyince hemen ne iddia ediyorsun diye laf etmek gereksiz.

Ne fanboylugu? Ben 7870 ve RX 570 disinda AMD kart kullanmadim. Konustugumuz kartlar belli. Yaptigin yorumlar bu yuzden saçma. Genel olarak AMD ve NVIDIA farkini konusuyor olsaydik anlardim.
Dediğim gibi ben artıları ve eksilerini söyledim alıcı karar versin iyi günler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı