RTX 5070 ekran kartı alınır mı?

pcmajeste

Femtopat
Daha fazla  
Selamünaleyküm. Birkaç soru sormak istiyorum. Yeni PC toplamak istiyorum. RTX 5070 alınır mı? 2K destekliyor mu? R7 7700X darboğaz yapar mı? Ve kaç W PSU yeterli olur 5070 için. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese🤗

Son düzenleyen: Moderatör:
Alırsan rajintek cratos 1200W PSU öneririm aslında 900W üzeri olması lazım PC rahat kalsın diye 1200 watt iyidir zaten 850 watt ile aralarında 1K fark oynuyor.

Selamünaleyküm. Birkaç soru sormak istiyorum. Yeni PC toplamak istiyorum. RTX 5070 alınır mı? 2K destekliyor mu? R7 7700X darboğaz yapar mı? Ve kaç W PSU yeterli olur 5070 için. Şimdiden teşekkür ederim ilgilenen herkese🤗

Fiyatına bakılırsa bence alınmaz RX9000'e bakabilirsiniz.

Teşekkür ederim. Peki okuyorum forumlarda 5000 serisini hiç ama hiç olumlu yorumlara denk gelmedim sizce alınırmı ti çok pahallı.

9070XT alın. İşlemci olarak da 9700X tercih ederseniz, yaklaşık %30 daha güçlü, daha ucuz ve çok uzun ömürlü güzel bir sisteminiz olur.

Güç kaynağı 650W sınırda yeterli olur. Tercihen 750W daha mantıklı. 1 sene beklemek ve 5070 Super bakmak mantıklı olabilir illa NVIDIA alınacaksa.

Teşekkür ederim. Peki okuyorum forumlarda 5000 serisini hiç ama hiç olumlu yorumlara denk gelmedim sizce alınır mı? Ti çok pahalı.

Ti tabii ki performans açısından alınır ama o kadar fiyat aralığına değer mi sanmam şöyle söyleyeyim AMD teknolijide geri performans olarak iyi ve fiyat konusunda iyi NVIDIA teknoloji konusunda cok iyi fakat fiyat konusunda tuzlu.

Ti tabii ki performans açısından alınır ama o kadar fiyat aralığına değer mi sanmam şöyle söyleyeyim AMD teknolijide geri performans olarak iyi ve fiyat konusunda iyi NVIDIA teknoloji konusunda cok iyi fakat fiyat konusunda tuzlu.
Anladım hocam. Pek beklemeye niyetim yok vallahi. Biran önce sistem dizmek istiyorum. 😃😃

Teşekkür ederim ilginiz ve cevaplarınız için Allah'a emanet olun 🤗

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı