RTX 5070 için Intel işlemci önerisi

Hocam oyun icin aliniyorsa kesinlikle amd alinmali bana gore intel devri kapanmaya basladi artik
Haklısınız ama fazla çekirdekli bir işlemci çabuk ısınır ve mavi ekran alırsınız yüksek kullanımda tabi ama eğer kullandığınız işlemci oyunda yüksek fps vermesini isterseniz doğru orantılı şekilde yüksek çekirdekli işlemci alın yanı AMD ama AMD fp bir ürün sorunları intele göre oldukça fazla bunu unutmayın

Hocam Intel devrinin kapanması işimize gelmez çünkü pazar AMD'ye kalırsa fiyatlar tavan yapar.
Intel hocam yerinde saymaya devam ederse amd farki cok daha acar. Qualcomm un intel i satin almasi gundemdeydi bi ara ya o tarz bisey olmasi lazim yada intelin artik dusuk nm lere inmesi lazim 10nm le yuruyecek is degil funku bu amd 3nm ye inecek artik

Haklısınız ama fazla çekirdekli bir işlemci çabuk ısınır ve mavi ekran alırsınız yüksek kullanımda tabi ama eğer kullandığınız işlemci oyunda yüksek fps vermesini isterseniz doğru orantılı şekilde yüksek çekirdekli işlemci alın yanı AMD ama AMD fp bir ürün sorunları intele göre oldukça fazla bunu unutmayın
Şuan hala iş için intel tercih edilmeli benim gozumde. Ama amd de o konuda son surat geliyor intelin arkasindan. Kendim r9 9950x kullaniyorum cok memnunum.

Hocam Intel devrinin kapanması işimize gelmez çünkü pazar AMD'ye kalırsa fiyatlar tavan yapar.
Intel devri kapanmaz hocam. Bir çok şirket intel kullanıyor eskide olsa Intel devri kapanması Zor ama AMD önde ama bana sorarsanız i7 14 çok rahat oynatır her oyunu ve daha az ısınır bu nedenle karar sizin

Duzgun bir sivi sogutmayla termal macunla ve duzenli bakimlarla amd islemciler sorun ciksrmiyor hocam ryzen 7 5700 kullaniyordum rtx 3070ti la beraber ryzen 9950x rtx 4070ti super e yukselttim. Ne isinma sorunu yasadim ne mavi ekran iki sistemdede. Kullandigim laptoptada ryzen 9 8945h var 84 derece ustu gormedim

Intel devri kapanmaz hocam. Bir çok şirket intel kullanıyor eskide olsa Intel devri kapanması Zor ama AMD önde ama bana sorarsanız i7 14 çok rahat oynatır her oyunu ve daha az ısınır bu nedenle karar sizin
i7 14. Nesil tabiki cok rahat bir sekilde besler ve uzmezde kolay kolay ama tamamen oyun odakliysa amd bence daha mantikli olacaktir

Duzgun bir sivi sogutmayla termal macunla ve duzenli bakimlarla AMD islemciler sorun ciksrmiyor hocam Ryzen 7 5700 kullaniyordum RTX 3070 Ti'la beraber Ryzen 9950X RTX 4070 Ti Super'e yukselttim. Ne isinma sorunu yasadim ne mavi ekran iki sistemde de. Kullandigim laptoptada Ryzen 9 8945h var 84 derece ustu gormedim

Duzgun bir sivi sogutmayla termal macunla ve duzenli bakimlarla AMD islemciler sorun ciksrmiyor hocam Ryzen 7 5700 kullaniyordum RTX 3070 Ti'la beraber Ryzen 9950X RTX 4070 Ti Super'e yukselttim. Ne isinma sorunu yasadim ne mavi ekran iki sistemde de. Kullandigim laptoptada Ryzen 9 8945h var 84 derece ustu gormedim

i7 14. Nesil tabii ki cok rahat bir sekilde besler ve uzmezde kolay kolay ama tamamen oyun odakliysa AMD bence daha mantikli olacaktir

Başlık Intel'di ondan Intel hakkında yazdım ben kod yazıyorum bu yüzden Intel tercih ettim oyun içinse AMD kullanilabilir

Merhaba bilgisayar toplamayı düşünüyorum sizce RTX 5070 ekran kartı için hangi Intel işlemciyi almalıyım?

Bence Intel alma. Çünkü AMD'nin yeni işlemcileri ezip kavururken güçlü ve uygun fiyatlı bir işlemci yerine pahalı ve performansa ve fiyata değmeyecek Intel işlemcisi almak çılgınca olacaktır fakat ekran kartı tercihine göre en mantıklısı AMD işlemcisi tercih etmek mantıklı olacaktır hocam.

AMD Fanboy tayfa toplanmış yine, ucuz diye bu kadar sevmeyin arkadaşlar. Intel son zamanlarda kötü işler yapmış olsa da her zaman en STABİL performansı sunan işlemci üreticisi olacak.

i7 14. nesil ya da Ultra 9 bakabilirsin. Bütçeni aşıyorsa AMD alabilirsin, fanboyluğa gerek yok gerçekleri konuşmayı öğrenin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı