13600K?
Ve neden 5070?
DLSS 4 ile oynayacak belli ki şu 4090a eşit mevzusu var ya.
İnşallah olur da pek sanmıyorum.Aslında 4070 veya 4070 Ti almayı düşünüyordum. Yılbaşına doğru yeni 50 serisi tanıtıldı ve NVIDIA'nın dediğine göre ortalama aynı olacak fiyatları.
İnşallah olur da pek sanmıyorum.
Sorunuza gelecek olursak Intel olarak alınabilecek bence en mantıklı 2 işlemci 13600K'ya da 14700k. Ama işlemci olarak AMD'yi de düşünebilirsin son zamanlarda özellikle oyun performansı konusunda Intel'i solladı.
i9-14900K veya 13900K alman uygun olacaktır.Aslında 4070 veya 4070 Ti almayı düşünüyordum. Yılbaşına doğru yeni 50 serisi tanıtıldı ve NVIDIA'nın dediğine göre ortalama aynı olacak fiyatları.
Evet ayrıca DLSS 4 olduğu için 40 serisine göre daha ileriye dönük ve daha uzun süre kullanabilirim diye düşünüyorum.
i9-14900K veya 13900k alman uygun olacaktır.
Yani hocam öyle biraz bakarsan amd daha iyi artık bu konularda bence artık amd geçmelisiniz.İ9 serisi çok güç tüketip düşük performans veriyor diye duymuştum.
Yani hocam öyle biraz bakarsan AMD daha iyi artık bu konularda bence artık AMD geçmelisiniz.
Öyle diyorsanız öyledir AMD'yi biraz araştıracağım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.