RTX 5070 sistem öneri

nakirA

Zeptopat
Daha fazla  
RTX 5070 çıktığında bir sistem toplamayı düşünüyorum. Düşündüğüm parçaları yazıyorum. Parçalarla ilgili eleştiri ve önerilerinizi bekliyorum.

Ekran kartı: 5070.

İşlemci: Ryzen7 7700 (9200TL)

Anakart: MSI X670E Gaming Plus Wi-Fi (10800TL)

RAM: Kingston Beast 32 GB (2x16) 6000MHz CL30 (5275TL)

SSD: 1TB herhangi bir SSD karar vermedim(2-3K)

Kasa: Raijintek ponos Ultra MS4 (2900TL)

PSU: Raijintek cratos 850W (5000TL)

İşlemci fan: Termalright Phantom Spirit 120SE (1500TL)

Bu şekilde ekran kartı hariç 36-37k civarı bir paraya denk geliyor bütçemi bayağı aştım o yüzden gereksiz olmuş şu daha ucuz şunu al dediğiniz bir şey olursa lütfe söyleyin.
Not: 2K monitörle kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
5000 serisi kartlar sıkıntılı hocam. Siyah ekran sorunu ve rop meselesi. Ciddi sorunlar var. Ben 5090 sipariş etmeyi düşünüyordum. Şu an beklemedeyiz.
Şu an piyasadaki kartlarda o tür sıkıntıkar olduğunu duydum ama benim kartım ön sipariş kartı zaten. 23 marttan sonra piyasada olacak. Kaldı ki böyle markalarda üründe bir sorun da çıksa herhangi bir mağduriyet yaşatacaklarını pek sanmıyorum.

31 bin TL'ye 5070 Ti rakibi 9070 XT varken 5070 almak pek mantıklı gelmedi bana ama siz bilirsiniz genede hocam hayırlı olsun.
internetteki kullanıcı testlerine bakıyorum MFG teknolojisi müthiş çalışıyor görüntüler çok temiz, gecikme hikayeli oyunda zaten fark edilmiyor fps oyunları için de reflex var ama zaten çoğu fps oyunu kas gücünde yüksek fps ler veriyor mfg kapatır geçersin. Hal böyle olunca kas gücüyle kıyaslayıp rakip olduklarını düşünmek bana mantıksız geliyor. Ayrıca kendi durumum için de çok mantıklı olduğunu düşünüyorum bu kart bir daha bu fiyatlara belki 1 belki 2 defa daha iner. Oldu ki memnun kalmadım aldığım fiyatın üzerine bile satıp 9700xt geçebilirim. Nvidia kartları 2. elde elden çıkartmak da çok zor değil her zaman alıcısı hazır. Bilemiyorum bana mantıklı geldi.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı