O dönem fırsatı ben de yakalayamadım, 4070S stokları bile artık bitmek üzere.Ben hapı yuttum zaten 3 ay önce ucuza 4070 Ti S alma fırsatını teptim şimdi kart alamıyorum.
O dönem fırsatı ben de yakalayamadım, 4070S stokları bile artık bitmek üzere.Ben hapı yuttum zaten 3 ay önce ucuza 4070 Ti S alma fırsatını teptim şimdi kart alamıyorum.
Bugün sırf bu yüzden RTX 4070 Super tercih ettim, keza RTX 5070'in serinin diğer modelleri gibi stok sorunları yaşayacağı ve fahiş fiyatlardan satışa çıkacağı çok belli. Bu saçmalık hakkında ne düşünüyorsunuz?
Yine dönüp dolaşıp AMD'nin eline bakacağız ben yıl sonuna kadar ekran kartı işini tekrar erteliyorum piyasalar adam olana kadar.O dönem fırsatı ben de yakalayamadım, 4070S stokları bile artık bitmek üzere.
AMD içerik üreticileri için NVIDIA gibi NVENC, NVIDIA Broadcast ve CUDA gibi çözümler yapsa tadından yenmez ama tabii ben oyunumu oynarım diyen kullanıcı için 9000 serisi bayağı iyi görünüyor.Sahte karelerle ilgili bi derdim yok AAA oyunlar oynadığım için gecikme vs onları hallederler o ayrı konu benim takıldığım madem teknoloji satacaksın yazılım satacaksın eyvallah sat yapıyosun bu işi ama stok sıkıntısı veya kartları neden pahalı çıkarıyosun bu tamamen saçmalık olmuş mesela 5070 4070 super gücündeyse ona göre fiyatlandırcaksın.. dlss frame geni gömmeye gerek yok native 40 fps sahte kare 100 fpsden iyi diyenler boş yapar akıcılık olarak bu konuda yok ama çoğu konuda görüyorum.. 9000 serisi 5000 serisinden çok daha iyi çıktı inşaalah 6000 serisinde kendine çeki düzen verir nvidia
Bugün sırf bu yüzden RTX 4070 Super tercih ettim, keza RTX 5070'in serinin diğer modelleri gibi stok sorunları yaşayacağı ve fahiş fiyatlardan satışa çıkacağı çok belli. Bu saçmalık hakkında ne düşünüyorsunuz?
Benim merak ettiğim diğer konu rt amd kartlarda performansı düşürüyor fazla fazla bu rt de gelecke yıllarda zorunlu olacakmış galiba bu sefer amd kartların performans düşecek mi yoksa ona göre optimizasyon yaparlar mıAMD içerik üreticileri için NVIDIA gibi NVENC, NVIDIA Broadcast ve CUDA gibi çözümler yapsa tadından yenmez ama tabii ben oyunumu oynarım diyen kullanıcı için 9000 serisi bayağı iyi görünüyor.
Açıkçası bunu tahmin etmek zor, hatta şimdiden dediğiniz gibi varsayılan olarak RT bazı oyunlarda zorunlu geliyor. Muhtemelen FSR 4.0 ile biraz bunun önüne geçerler ama sonraki FSR sürümüne kadar pek bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum.Benim merak ettiğim diğer konu rt amd kartlarda performansı düşürüyor fazla fazla bu rt de gelecke yıllarda zorunlu olacakmış galiba bu sefer amd kartların performans düşecek mi yoksa ona göre optimizasyon yaparlar mı
Fsr 4.0 9000 serisine özel ve 9000 serisinin rt performansı iyi olacak diye biliyorum 7000 serisini merak etmiştim bakalım bekleyip göreceğizAçıkçası bunu tahmin etmek zor, hatta şimdiden dediğiniz gibi varsayılan olarak RT bazı oyunlarda zorunlu geliyor. Muhtemelen FSR 4.0 ile biraz bunun önüne geçerler ama sonraki FSR sürümüne kadar pek bir şey söylemek doğru olmaz diye düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.