RTX 5070 Ti için PSU önerisi

Kaliteli bir marka olsaydı yeterdi ama bence böyle bir sistemi Zalman gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan bir markaya emanet etmeyin, bunlara bakabilirsiniz:

750W üstü gereksiz mi? 9070XT için fazla watt harcıyor deniliyor ama, NVIDIA sorun yok gibi.

+12v kanalından ne kadar verdiğine bakmak lazım. 700W'lık kalitesiz güç kaynakları maksimum 600W bile verebiliyor.

Kaliteli bir marka olsaydı yeterdi ama bence böyle bir sistemi Zalman gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan bir markaya emanet etmeyin, bunlara bakabilirsiniz:

Zalmannında birkaç tane kaliteli modeli var. Böyle demek yanlış olur.

750W üstü gereksiz mi? 9070XT için fazla watt harcıyor deniliyor ama, NVIDIA sorun yok gibi.

Zalman'ın hangi modeli hocam.

Delta PSU'ları genellikle iş için vs. öneriyolarlar. En mantıklısı Raijintek cratos olur gibi.

+12v kanalından ne kadar verdiğine bakmak lazım. 700W'lık kalitesiz güç kaynakları maksimum 600W bile verebiliyor.

Zalmannında birkaç tane kaliteli modeli var. Böyle demek yanlış olur.
Benim gözümde Zalman=Everest>>>>Rampage=Gamepower dersem daha net anlarsınız, kuzenimde Zalman 650w vardı komple yandı (modelini bilmiyorum)

Delta PSU'lar standart PSU'lara göre fanları daha sesli. Bir de kablo görünüşleri kötü. Ama iç bileşenleri kaliteli. Ses ve görünüş önemli değilse alınabilir bir model.

Benim gözümde Zalman = everest>>>>rampage = Gamepower dersem daha net anlarsınız, kuzenimde Zalman 650W vardı komple yandı (modelini bilmiyorum)

Hocam bunu herhangi bir marka içinde diyebilirsiniz. MSI ında bomba modelleri var. Sadece daha az o tarz markalara göre. Ama Rampage ve gampower gibi markalardan gerçekten de alınmaz.(1 tane bile eli yüzü düzgün model göremedim. Neredeyse %90'ı bomba) model baz alınması lazım güç kaynağı alınırken. Marka değil.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı