RTX 5070 Ti için PSU önerisi

Ben sanki Zalman PSU'lar orta seviye için iyiydi diye hatırlıyorum ama siz böyle söyleyince garip geldi.

Acrux, TX, ebt, teramax gibi iyi modelleri var. Tabii bunların çoğu eski modeller. Eskimesinide hesaba katmak lazım.

Zalman'ın hangi modeli? Ve bütçen nedir? Psu için.
Hocam modelini bilmiyorum, hazır sistem toplamıştım. Kasa Zalman olduğu için, PSU'da Zalman vermişlerdi. Zalman kasayı da övmüşlerdi.
Gereksiz denilemez bence ama 850W olsa daha iyi olur.
Öneri PSU var mı? Genel olarak oyun için kullanıyorum. Değerli fikrinizi merak ediyorum.
Kaliteli bir marka olsaydı yeterdi ama bence böyle bir sistemi Zalman gibi ne zaman patlayacağı belli olmayan bir markaya emanet etmeyin, bunlara bakabilirsiniz:
Hımmmm, ben bilgisizim ama Zalman kötü değil demişlerdi. RTX 3060'a kullanıyorum şuan.
+12v kanalından ne kadar verdiğine bakmak lazım. 700W'lık kalitesiz güç kaynakları maksimum 600W bile verebiliyor.
Vatandan almıştım ve sorduğum da sertifikası var demişti. Evde nasıl ölçebileceğim ki? Kasayı açıp içini temizliyorum ama PSU alt bölümde ve kapalı olduğu için erişim sağlayamadım. Modelini bilmiyorum:(

@FehmiDogru.js emoji atmışssınız, düşüncelerinizi merak ediyorum.
Benim gözümde Zalman=Everest>>>>Rampage=Gamepower dersem daha net anlarsınız, kuzenimde Zalman 650w vardı komple yandı (modelini bilmiyorum)
Hocam Zalman'ı değiştireyim mi? Bu yorumdan sonra korktum:(

Hocam modelini bilmiyorum, hazır sistem toplamıştım. Kasa Zalman olduğu için, PSU'da Zalman vermişlerdi. Zalman kasayı da övmüşlerdi.

Öneri PSU var mı? Genel olarak oyun için kullanıyorum. Değerli fikrinizi merak ediyorum.

Hımmmm, ben bilgisizim ama Zalman kötü değil demişlerdi. RTX 3060'a kullanıyorum şu an.

Vatan'dan almıştım ve sorduğum da sertifikası var demişti. Evde nasıl ölçebileceğim ki? Kasayı açıp içini temizliyorum ama PSU alt bölümde ve kapalı olduğu için erişim sağlayamadım. Modelini bilmiyorum:(

Model bilmeden yorum yapmak mümkün olmaz. O sertifika kalitesi hakkında çok minimal bilgi veriyor. Kasa modelini biliyorsan söyleyebilir misin?

Bütçen çok yoksa:

Bütçen varsa da yukarıda atılan Raijintek modelini al derim. Testinede buradan bakabilirsin:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hımmmm, ben bilgisizim ama Zalman kötü değil demişlerdi. RTX 3060'a kullanıyorum şu an.

Vatan'dan almıştım ve sorduğum da sertifikası var demişti. Evde nasıl ölçebileceğim ki? Kasayı açıp içini temizliyorum ama PSU alt bölümde ve kapalı olduğu için erişim sağlayamadım. Modelini bilmiyorum:(

PSU'nun üzerinde etiket olur orada yazar. +12v kanalından ne kadar verebildiği.

Hocam kasanın altını nasıl sökeceğim bilmiyorum:( Ekran kartı falan da sökmek zorunda değilim sanırım.
Kasanın yan kapağını açınca gözükmüyor mu?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250624_154628_Gallery.jpg
    Screenshot_20250624_154628_Gallery.jpg
    41,6 KB · Görüntüleme: 30
  • Screenshot_20250624_154626_Gallery.jpg
    Screenshot_20250624_154626_Gallery.jpg
    36,3 KB · Görüntüleme: 29
Hocam açtım ama gözükmüyor ya.

Şimdi gördüm hocam. Yan kapak derken o kısımdan bahsetmedim. Öbür kısımdaki kabloların olduğu yerdeki kapak. Kasanın modelini biliyorsan söyleyebilir misin? Muhtemelen kasa +PSU olrak bundle satıldığı için PSU modeli oradanda bulunabilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı