RTX 5070 Ti - R9 9900X sisteme güç kaynağı önerisi

Bütçe
10000
sonucta sıfır cihazı acıp kullanıyorum, n11 den aldım bir şansımı deneyeyim o zaman. Peki emin olduğumuz bir model var mı hem ses konusunda hem kalite konusunda?
Çok net konuşamam hocam dediğim gibi PSU ve Soğutma ürünleri konusunda diğerlerine göre çok hakim değilim Yusuf hocam forumun PSU adamıdır direkt onun Profili üzerinden sormayı deneyebilirsiniz belki mesaj banı vardır

İade konusunda bilgim yok şimdi ben bu ürünü kutusundan çıkardım sıfır jelatinini söktüm, bağlantılarını yaptım. Bu şekilde tekrardan iade sağlanıyor mu?

Fan sesi oyun oynarken ekran kartı cpu ve kasa fanları ile birlikte çalışacağı için veya kulaklık takarken çok problem olmaz ama normal kullanımda bile fan sesi geliyor. Normalde bu kadar fan sesi gelmezdi. Eğer sadece ben yaşıyor olsaydım da internette bu kadar konu açılmazdı diye düşünüyorum. Demek ki sesli model. Hatta rm1000x modeli yanılmıyorsam daha sessiz diye onu tercih edenler olmuş.

Uzun vadede rahatsız edici olabilir ses. Yine de önerileriniz için teşekkür ederim. Dediğim gibi iade hakkım mevcutsa değiştirmeyi düşünürüm tabi ki. Bu sefer araştırarak almakta fayda var. :)

Ayrıca corsair'in modülerlik konusunu beğendim. İstersem 8x2 pin kullanabiliyorum ekran kartı için. İstersem 12 pin/8x2 pin kullanabiliyorum. Ayrıca yeni nesil ekran kartları içinde 12pinlik kablosu var drekt. Umarım yeni alacağım psu'da da aynı imkanım olur. ATX 3.1 desteğinden sanırım.
Boştayken bile sesli olduğuna emin misin? Normalde 400W'a kadar fan açmaması lazım.

Çok net konuşamam hocam dediğim gibi PSU ve Soğutma ürünleri konusunda diğerlerine göre çok hakim değilim Yusuf hocam forumun PSU ada mıdır direkt onun Profili üzerinden sormayı deneyebilirsiniz belki mesaj banı vardır

Yok, görmemişim etiketi.

Normalde ZM700-GLX güç kaynağımla bile ses duymuyordum. Şimdi yeni aldığım bu PSU daha PC'yi açar açmaz fan sesi gelmeye başlıyor.
Garip şahsen. 0 desibel çalışmasa bile fandan ses gelmemesi lazım. Boştayken 700RPM'ler de geziyor çünkü.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı