RTX 5070 Ti temelli sistem toplama tavsiyesi

Bütçe
130.000 TL

Beyto_284

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, bir PC toplamak istiyorum. 5070 Ti'a kafam yattı. Bu ekran kartına özel işlemci, anakart, kaç wattlık bir güç kaynağı, kasa falan önerebilir misiniz? Özellikle anakartlar ve kasalar hakkında hiçbir bilgim yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba, bir PC toplamak istiyorum. 5070 Ti'a kafam yattı. Bu ekran kartına özel işlemci, anakart, kaç wattlık bir güç kaynağı, kasa falan önerebilir misiniz? Özellikle anakartlar ve kasalar hakkında hiçbir bilgim yok.
Bütçenize monitör dahil değilse Rtx 5080 çok daha iyi bir seçenek dahil ise bile. @MelihÖzer

Bence şu an 5000 serisi ekran kartı almayın stok az olduğundan fiyatları 10 bin TL ekstra pahalı 2 ay bekleyin.

Bütçenize monitör dahil değilse RTX 5080 çok daha iyi bir seçenek dahil ise bile. @MelihÖzer

Monitör diger ekipmanlar hepsi birlikte butceyi asiyor 5080 , 5070 Ti alma yonundeyim

CPU: 9800x3D
GPU: 5080
Anakart: MSI MPG X870E Carbon
RAM: Corsair Vengeance 2x16 32 GB 6000MHz CL28
SSD: Samsung 990 Pro 1TB
Sıvı soğutma: DeepCool Mystıque 360mm
PSU: FSP VİTA GM 1000W
Kasa: NZXT H9 Flow

Hocam 5080 maalesef bütçe yatmez saydiklarini topladigimda zaten 157k tuttu indirim falan olursa parcalarda biraz bekleyip toplayacağım bu saydigin parcalar 5070 Ti'a gider mi giderse bir sorum daha olacak markadan markaya degisiyor mu ekran karti yoksa sadece goruntuye goremi almalıyım

Son düzenleme:
Monitör diger ekipmanlar hepsi birlikte butceyi asiyor 5080, 5070 Ti alma yonundeyim.

Hocam 5080 maalesef bütçe yatmez saydiklarini topladigimda zaten 157k tuttu indirim falan olursa parcalarda biraz bekleyip toplayacağım bu saydigin parcalar 5070 Ti'a gider mi giderse bir sorum daha olacak markadan markaya degisiyor mu ekran karti yoksa sadece goruntuye goremi almalıyım.

1-) hocam şu an ekran kartı fiyatları gereksiz pahalı yaza kadar bekleyin.

2-) ekran kartı markaları sorunuzda cevap: Evet fark ediyor bazı markalar daha iyi soğutma yapıyor"5070 Ti Brand test" yazarsanız testler görürsünüz bende bulursam atarım şimdi.

1-) hocam şu an ekran kartı fiyatları gereksiz pahalı yaza kadar bekleyin.

2-) ekran kartı markaları sorunuzda cevap: Evet fark ediyor bazı markalar daha iyi soğutma yapıyor"5070 Ti Brand test" yazarsanız testler görürsünüz bende bulursam atarım şimdi.
Tamadır hocam kasa fanlari hakkinda baska bi forumda fanin kalitesi sessizlikte etki yaratiyormus bana bir fan onerebilirmisiniz kaliteli sessiz bir fan

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı