RTX 5070 ve R5 7600 sistem olması gereken FPS'yi veremiyor

The_Hydra3

Hectopat
Ekran kartı: RTX 5070.
İşlemci: Ryzen 5 7600.
RAM: 16 GB Patriot Viper.
SSD: 1TB M.2
Anakart: B650M-S2H
Donanımım bu şekilde ve LoL, PUBG, Fortnite vs. oyunlarda iyi performans alamıyorum sanırım ekran kartı kullanımım az LoL oyun ortasında 100 FPS altına düşüyor PUBG de ssdeki gibi. Sizce sorun ne? Yardımcı olursanız sevinirim.

1766093755547.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Ram tek kanal mi? Ayrıca bu kadar güçlü kartla grafikleri kısarsan yük işlemciye biner, ayarları ulltra seviyesine çek çözünürlüğü yükselt ki yük ekran kartına geçsin

Öyle ama bu kadar etki eder mi ki.

RAM 16 sınırda kalıyor gibi ve Dual olmaması da etkileyebilecek faktörlerden biri ayrıca BIOS'tan EXPO açmadıysanız da yavaş kalabiliyor bazen ve 2K da oynamanıza rağmen GPU kullanımı az görünüyor sistemde bir şey ekran kartına yetersiz geliyor olabilir stres testi yaparak da sonuçları atabilir misiniz?

RAM 16 sınırda kalıyor gibi ve Dual olmaması da etkileyebilecek faktörlerden biri ayrıca BIOS'tan EXPO açmadıysanız da yavaş kalabiliyor bazen ve 2K da oynamanıza rağmen GPU kullanımı az görünüyor sistemde bir şey ekran kartına yetersiz geliyor olabilir stres testi yaparak da sonuçları atabilir misiniz?

Yaptım da SS almayı unuttum bir sıkıntı gözükmüyor FurMark da yaptım ortalama 180FPS derece de normal di.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı