RTX 5070 veya 5070 Ti için beklemeye değer mi?

HüseyinFurkan

Centipat
Daha fazla  
Öncelikle iyi günler. Bildiğiniz gibi RTX 5000 serisi tanıtıldı. Denilene göre şubat ayında RTX 5070 25.649 TL'ye, 5070 Ti 35.000 TL'ye satılmaya başlanacak. Benim de 50k bütçem var. Sizce beklemeye değer mi?

Şu an kullandığın ekran kartın yeterliyse bekleyebilirsin. Bekleyeceksen paranı türk lirası dışında bir şeye dönüştürerek beklemen daha mantıklı olur.

AM5 soketli 5070'li sistemler 50kdan daha yüksek fiyata satılır.
Bir tık daha bütçeni arttırırsan evet böyle bir sistem alabilirsin.

Yeni DLSS ve RTX performansı için kesinlikle beklenir. Tabii 60 serisi çıkınca bu kartlar eski ve kötü gelmeye başlayacak sonuçta yapay zeka kartları'nın ilk nesilleri. Bütçesi kısıtlı olanlar 60 serisini beklemeli. veya 40 serisinde yönelmeli. Sizde öyle bir sorun olmadığından 5070 Ti öneririm.

O fiyatların ülkemizde geçerli olacağını sanmıyorum. MSI, ASUS vb. firmalar 5000 serisi ekran kartlarını piyasaya sürdükleri zaman fiyatlar daha fazla olacaktır. Malum ülkemizde vergi vs. var. 5070'in en az 30-35k olmasını bekliyorum. Ti versiyonu daha da pahalı olacaktır.

Bence çok süre olmadığı için bekleyebilirsin
Bende şu an bekleme taraftarıyım ama emin olamadığım için sormak istedim.
Bekle tabi ama fiyatlar hakkında çok emin olma. Bizim akbabalar bir bakmışsın 2'yle çarpıp satışa sunmuş.
O kadar yapmazlar inşallah.
Şu an kullandığın ekran kartın yeterliyse bekleyebilirsin. Bekleyeceksen paranı türk lirası dışında bir şeye dönüştürerek beklemen daha mantıklı olur.
Şu anlık bilgisayarım yok.
AM5 soketli 5070'li sistemler 50kdan daha yüksek fiyata satılır.
Bir tık daha bütçeni arttırırsan evet böyle bir sistem alabilirsin.
Bir ihtimal biraz arttırabilirim ama 12 ay taksit olması da lazım. Duruma göre hepsiburada sitesinden parçaları tek tek alıp evde birleştirmeyi düşünüyorum.
Yeni DLSS ve RTX performansı için kesinlikle beklenir. Tabii 60 serisi çıkınca bu kartlar eski ve kötü gelmeye başlayacak sonuçta yapay zeka kartları'nın ilk nesilleri. Bütçesi kısıtlı olanlar 60 serisini beklemeli. veya 40 serisinde yönelmeli. Sizde öyle bir sorun olmadığından 5070 Ti öneririm.
Bende şu anlık sizinle aynı düşüncedeyim ama yedek sormak istedim.
O fiyatların ülkemizde geçerli olacağını sanmıyorum. MSI, ASUS vb. firmalar 5000 serisi ekran kartlarını piyasaya sürdükleri zaman fiyatlar daha fazla olacaktır. Malum ülkemizde vergi vs. var. 5070'in en az 30-35k olmasını bekliyorum. Ti versiyonu daha da pahalı olacaktır.
Çok fazla üzerine vergi vb. şeyler koyacakşarını düşünmüyorum. Zaman gösterecek.

Öncelikle iyi günler. Bildiğiniz gibi RTX 5000 serisi tanıtıldı. Denilene göre şubat ayında RTX 5070 25.649 TL'ye, 5070 Ti 35.000 TL'ye satılmaya başlanacak. Benim de 50k bütçem var. Sizce beklemeye değer mi?

Beklenir ama fiyatlar bu seviyeler olmayacak bunlar vergisiz fiyatlar ve yeni vergi güncellemesi ile bayağı cep yakabilir. Çıkana kadar 5 10k bütçene eklemeye bak hocam.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı