RTX 5070 vs 9070XT

Bütçe
30000
Benim gerek var mı şu an için? 750W 80+ Bronze kullanıyorum. Segetop C+ kasasıyla beraber.
BN750 vardır içerisinde. Giriş seviye fakat Segotep sorunlu bir üretici. Orta-üst segmentte bile yanlış tasarımlar yapıyorlar. Sonucu hiç iyi olmuyor.

1770560601004.png

BN750 vardır içerisinde. Giriş seviye fakat Segotep sorunlu bir üretici. Orta-üst segmentte bile yanlış tasarımlar yapıyorlar. Sonucu hiç iyi olmuyor.

Eki Görüntüle 2656640
Onuda ileride değiştiririz o zaman şu an daha önemli şeyler var. Ben sistemi alırken kasayı ucuz seçtim, hava soğutmada değişmesi gerekli ve anakartta B840 var bunların değişmesi lazım biliyorum ama aciliyet hangisi sizce? 7800X3D işlemcim var.

Onuda ileride değiştiririz o zaman şu an daha önemli şeyler var. Ben sistemi alırken kasayı ucuz seçtim, hava soğutmada değişmesi gerekli ve anakartta B840 var bunların değişmesi lazım biliyorum ama aciliyet hangisi sizce? 7800X3D işlemcim var.
Anakart yüzünden işlemci throttle yemiyorsa, ilk soğutucuyu değiştirin. Sonra anakart yapılır.

Fiyatına göre sunduğu performans güzel. Malzeme kalitesi nasıldır bilmiyorum.
Geçen Segetop marka sıvı soğutma sipariş verdim sonrasında iptal ettim ve bu markayla ilgili çok olumlu şeyler yok. Şimdi 6k bir sıvı soğutma yerine geri kalan parayla sizin önerdiğiniz PSU veya anakart değişimi yapacağım. Ben fiyat performanscıyım daha mutlu oluyorum.

Hikayeli oyun oynuyorsanız ve DLSS MFG kullanacaksanız 5070 alabilirsiniz. Ama saf güç olarak 9070XT daha önde.

Şu yazı çok doğru. Segetop kasanın yan cam, önü camı sökerken veya takarken plastik tutunduğu yer kolay kırıldı aradım yedek parçlarını gönderdiler. Ben bunu rahat söküp takamayacaksam neye yarar. Hazır sistemde daha uyguna geldi R7 7800X3D ve RX 9070 XT ikilisi. RAM ve SSD parçalarını kaliteli seçtim de en azından. 2-3 parçasını dışarıdan alırım dedim mevcut olanları satarım daha sonra.

Son düzenleme:
Burada konuşulanlardan ziyade yıllardır AMD ekran kartının sorunlarından sürücü hatalarından mavi ekranlarından bıktığım için ben 5070 tercih etmiştim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

• Technopat Haberler

Geri
    Yukarı