RTX 5070 vs RX 9070 XT

querencia1

Picopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Laptop Model: HP Victus 16-d1015nt (6G0E3EA)
Ekran Kartı: Nvidia GeForce RTX 3050Ti
İşlemci: Intel Core i5-12500H
RAM: 16GB DDR5
SSD: 512GB (Samsung)
Klavye: Logitech G213 Prodigy
Mouse: Logitech G203 Lightsync
Kulaklık: Rampage RM-K6 Stark
BT Kulaklık: JBL Tune 720BT
Gamepad: Logitech F310
Arkadaşlar selam, bir arkadaşım bana RTX 5070 mi almalıyım yoksa RX 9070 XT mi almalıyım diye sordu da sizce hangisini almalı? Arada oynayan fiyat çok önemli değil en iyi performansı alabileceği kartı istiyor. Bir de marka olarak (örneğin. ASUS, MSI) ne almalı onu da soruyor. Nedenleri ile belirtebilirseniz çok iyi olur.

Arkadaşlar selam, bir arkadaşım bana RTX 5070 mi almalıyım yoksa RX 9070 XT mi almalıyım diye sordu da sizce hangisini almalı? Arada oynayan fiyat çok önemli değil en iyi performansı alabileceği kartı istiyor. Bir de marka olarak (örneğin. ASUS, MSI) ne almalı onu da soruyor. Nedenleri ile belirtebilirseniz çok iyi olur.

Amaç sadece oyun ise RX 9070 XT çok daha iyi.

9070XT alin gecin. Marka oneml degil arada sadece sogutma farklari var. Ucuz olani alin gecin. Farkederse 5 fps falan farkeder.

Eğer prodüksiyon yapay zeka tarzı içerikler ile çalışmak istiyorsan RTX 5070 tercih etmelisin. Amacın sadece oyunsa 9070 alabilirsin.
Muhtemelen oyun. yapay zeka falan işi olacağını sanmam ne şimdi ne ilerde.

9070XT alin gecin. Marka oneml degil arada sadece sogutma farklari var. Ucuz olani alin gecin. Farkederse 5 fps falan farkeder.
Tamamdır, sağolun.

Amaç sadece oyun ise RX 9070 XT çok daha iyi.
Oyun ve genel işler hocam. Genel dediğimde Chrome, Discord vs. en basit işler.

Hocam yeni 9070 iade ettim. Baya bi bug yaşadım(4k youtube frame drop, netflix 4k chrome animasyon bugları,tam ekrana geçerken siyah ekran, marve spiderman 2 oynatmama oyundan atma vs) ve bunları sadece 3-4 günde tecrübe ettim. Yarın öbür gün satmak isterseniz 5070 cok daha hızlı gidecek piyasası cok daha iyi. Şimdi 5070'e geçtim her şey çok stabil. Karar sizin

Hocam yeni 9070 iade ettim. Bayağı bir bug yaşadım(4K YouTube frame drop, Netflix 4K Chrome animasyon bugları, tam ekrana geçerken siyah ekran, marve Spider-Man 2 oynatmama oyundan atma vs) ve bunları sadece 3-4 günde tecrübe ettim. Yarın öbür gün satmak isterseniz 5070 cok daha hızlı gidecek piyasası cok daha iyi. Şimdi 5070'e geçtim her şey çok stabil. Karar sizin.

Hocam merhaba, bende 9070 ile 5070 arasında kaldım. 29500'e Palit 5070 sipariş ettim. Siz karttan memnun musunuz? Oyun oynayacağım, film izleyecegım. 9070 aklımı çekmeye devam ediyor.

Hocam yeni 9070 iade ettim. Baya bi bug yaşadım(4k youtube frame drop, netflix 4k chrome animasyon bugları,tam ekrana geçerken siyah ekran, marve spiderman 2 oynatmama oyundan atma vs) ve bunları sadece 3-4 günde tecrübe ettim. Yarın öbür gün satmak isterseniz 5070 cok daha hızlı gidecek piyasası cok daha iyi. Şimdi 5070'e geçtim her şey çok stabil. Karar sizin
5070 için hangi marka ve modeli tercih ettiniz peki ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı