RTX 5070 vs RX 9070 XT

Gemini'ye sorunca dediğin eventviewer e bakmamı söyledi ama orada uyarı veya hata veren bir şey yoktu. Çoğu benchmark uygulamalarınıda uyguladım ters bir şey yoktu her şey normaldi. SSD'nin sağlığında da bir şey yok.

Sorun PSU'dan olsa sistem kitlenmez i veya kapanma, kendini resleme gibi şeyler olmaz mı? Bende sadece oyunu kapatıyor.

Bahsettiğim şey undervolt yapanlar için geçerli. Bu saydığım kişiler undervolt yapınca çökme yaşıyorlardı ama PSU değiştirince çökmeleri düzelmişti en azından yazdıklarına göre. Undervolt ile uğraşılmıyorsa free sync veya anti lag+dan bile çökme ihtimali olabilir. Mesela bende Baldur's Gate 3 saçma bir şekilde kapanıyordu anti lagı kapatınca düzeldi.

Gemini'ye sorunca dediğin eventviewer e bakmamı söyledi ama orada uyarı veya hata veren bir şey yoktu. Çoğu benchmark uygulamalarınıda uyguladım ters bir şey yoktu her şey normaldi. SSD'nin sağlığında da bir şey yok.

Sorun PSU'dan olsa sistem kitlenmez i veya kapanma, kendini resleme gibi şeyler olmaz mı? Bende sadece oyunu kapatıyor.

Hocam 850W kullanan yakininiz varsa ekran kartinizi bir orada deneyin derim.

RX 9060 XT kullanıyorum, yazılım hatası yok. AMD Adrenalin iyi çalışıyor işlemcim 9700X Sapphire Nitro RX 9070 XT almayı düşünüyorum biraz araştarma yaptım 55 derecede çalışıyor ve RTX5070 Ti'den 5 FPS falan düşük çalışıyor oyun performanslarını araştırın 2 markanında benchmark testleri var AMD invidia dışı almazdım invidia 5070 Ti ikisinden de iyi fakat fiyat çok yüksek 20k var arada 5070 almam çünkü 12 GB vrama sahip RE4 remake tarzı oyunlar VRAM'dan beslenen bu tarz oyunlar da 5070 patlayabilir tercihim Sapphire RX 9070 XT Nitro yanadır.

Yok ben onu ona demedim. Nvidia kullanıp AMD savunan düşüncene söyledim.
Mantıkla anlatmaya çalışacağım.
9070 hakkında bahsettiğim şikayetleri yaşayan var mı? -Var
Ben bunu söylediğimde fanboy mu oluyorum. -Hayır
Bu durumda külahıma anlatabilirsin seni ciddiye almıyorum.
kulanıcı olarak tek yaşadığım sorun driver açılmıyordu uygulaması karta hiç bir sorun yok çökme driver çökmesi falan filan yok yani bildiğin atıp tutmuşsun 6 ay ve üstü bir süredir kulanıyorum o uygulama açılmama sorunuda fabrika ayarlarına geçirince düzeldi yani sorunsuz bir kart hakında konuşmuşsunuz hatırlarsanız 50 serisi ilk çıktığında ne kadar sorunluydu

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı