RTX 5070 vs RX 9070XT

Bütçe
34k
Hocam açıkçası olayım çok oyunla değil. Tabiikide oyun en çok önceliğm ama AAA oyunlarda 2K'da 60 FPS üstü alsın benim için yeter. Yayın açarken, video editlerken sorun istemiyorum.

5070 2K da elinde kalabilir 12 GB VRAM ile. Çok sınırda geziyor. 9070 XT ile 13 14 GB VRAM kullanımlarını gördüğüm oluyor. Kaldı ki fiyatını hak eden bir kart bile değil. Tek avantajı CUDA'ya sahip olması.

5070 2K da elinde kalabilir 12 GB VRAM ile. Çok sınırda geziyor. 9070 XT ile 13 14 GB VRAM kullanımlarını gördüğüm oluyor. Kaldı ki fiyatını hak eden bir kart bile değil. Tek avantajı CUDA'ya sahip olması.
Yav o da doğru şeytan diyor varını yoğunu 5070 TI'a bas diye de para yok işte. 9070xt harbi böyle full sorunsuz bir kart mı ? Bende rx 6600 var kafamı atıcam camdan çok sorunlu.

Hocam açıkçası olayım çok oyunla değil. Tabiikide oyun en çok önceliğim ama AAA oyunlarda 2K'da 60 Fps üstü alsın benim için yeter. Yayın açarken, video editlerken sorun istemiyorum.
9700X + 5070 alın hocam o zaman.

Yav o da doğru şeytan diyor varını yoğunu 5070 Ti'a bas diye de para yok işte. 9070XT harbi böyle full sorunsuz bir kart mı? Bende RX 6600 var kafamı atacağım camdan çok sorunlu.

9700X ve 9070 XT kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim fazlasıyla güçlü bir kart 2K için. 2K ultrada FSR bile açmana gerek kalmıyor çoğu oyunda.

9700X + 5070 alın hocam o zaman.

Son karar aşamasındayim. 1-2 aya işlemci değiştiririm gibi galiba 9070XT alacağım. 16 GB RAM'i ve işlemciyi değiştireceğiz artık.

9700X ve 9070 XT kullandığım için rahatlıkla söyleyebilirim fazlasıyla güçlü bir kart 2K için. 2K ultrada FSR bile açmana gerek kalmıyor çoğu oyunda.

Hocam sizde Rust var mı? Bir FPS testi yapıp söyleseniz :D

Yav o da doğru şeytan diyor varını yoğunu 5070 Ti'a bas diye de para yok işte. 9070XT harbi böyle full sorunsuz bir kart mı? Bende RX 6600 var kafamı atacağım camdan çok sorunlu.

Sorun yaşayana rastlamadım harbi sıkıntılı diyebilecek birinin önce sistemindeki parçaların hepsinin sıkıntısız çalıştığından emin olması gerek ki sorunu karta atabilsin.

Son karar aşamasındayim. 1-2 aya işlemci değiştiririm gibi galiba 9070XT alacağım. 16 GB RAM'i ve işlemciyi değiştireceğiz artık.

Siz bilirsiniz hocam. Oyun için 7500F ve 9070 XT daha avantajlı.

Maalesef Rust yok ama Arc Raiders high Epic karışık ayarlarda FSR quality ve Frame Gen açık 350 FPS civarı alıyorum.

Tamam dostlar 9070XT'ye karar verdim. İleride işlemci ve rami değişicem sipariş geciyorum.

Maalesef Rust yok ama Arc Raiders high Epic karışık ayarlarda FSR quality ve Frame Gen açık 350 FPS civarı alıyorum.
Maalesef Rust'ın optimizasyonu en kötüsü. Vram ve Ram'i içiyor resmen oyun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı