D3 PALA
Hectopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- MSİ RTX 5070 ---- i5 14400f----- PANTHER DDR5 32 GB----- COLORFUL B760M-K------ ASUS PRİME 850 WATT PSU------GAMEPOWER WARCRY TOPGLASS WHİTE------GAMEPOWER SKADİ SQUARE WHİTE 360----
Bakın daha önce diye belirtiyorsunuz 2 nesil önceki kart ile şu anki kartı mukayese etmek doğru değil hiçbir şekilde. Ben de RX 6650 XT modelini kullandım. Kimi zaman WattMan hatası aldığım vesaire de oluyordu ancak şu an birisi çıkıp 90xx serisi AMD almak istiyorum dediği zaman çıkıp da pişmanlık diyemem. Bambaşka cihazlardan bahsediyoruz çünkü. Eğer seride süre gelen bir sorun mevcut değilse ve aradaki fiyat farkını vermek için durumlar el vermiyorsa önerilebilir neden olmasın. Ki arkadaşa da zaten bütçesi el verdiği için sırf Nitro model diye 39K'ya RX 9070XT almasını önermedim. Bu durumda 5070 Ti çok daha mantıklı oluyor.
Ben direk şunu kastettim aslında AMD yazılım olarak kötü yani nasıl diyeyim optimizasyonmu denir ne denir bilemiyorum ama yüksek model AMD kullanan arkadaşlarım vardı ancak sorunlar aynıydı benim bilgisayar bir yazılım güncellemesinden sonra mavi ekran veriyorsa onunkide veriyordu yani direk burada ekran kartını kötülemiyorum haklısınız yeni nesil bir kart belki alınabilir ancak RTX 5070 Ti'nin yanında düşünülmemeli bile şu anda NVIDIA kullanıyorum kafam rahat