RTX 5080 satılmalı mı tutulmalı mı?

Git sat 4070'i dostum neden satasın 5080'i ekran kartın seni 3 4 yıl idare edecekse 5080 6 7 sene idare edecek belki daha fazla 4070 Ti Super'ler 35 binden başlıyor ikinci el kabul görür garanti yok ise gidip satar 28 29 bine temiz para onlada bir şeyler alırsın.

4070 Ti Super+ anakartım+ işlemcimi sataıp yenileriyle değişirsem ve monitör de değişirsem cebime 7 bin TL falan kalıyor diğer şekilde 45 bin TL kalıyor. Büyüyoruz artık 3-4 yıla oyun oynamayı bırakırım gibi düşünüyorum.

4070 Ti Super+ anakartım+ işlemcimi sataıp yenileriyle değişirsem ve monitör de değişirsem cebime 7 bin TL falan kalıyor diğer şekilde 45 bin TL kalıyor. Büyüyoruz artık 3-4 yıla oyun oynamayı bırakırım gibi düşünüyorum.
Benim yazdıklarından anladığım kadarıyla senin 5080 e çok ihtiyacın yok. Sat gitsin parasını değerlendir en mantıklısı. Ben olsam tam tersini yapar 4070 ti süperi satardım ama ben ortalama bir oyuncu değilim çok fazla yüksek grafikli oyun oynuyorum.

5080'i tut 4070'i sat kesinlikle!.

Benim yazdıklarından anladığım kadarıyla senin 5080'e çok ihtiyacın yok. Sat gitsin parasını değerlendir en mantıklısı. Ben olsam tam tersini yapar 4070 Ti Super'i satardım ama ben ortalama bir oyuncu değilim çok fazla yüksek grafikli oyun oynuyorum.

Ben de aynı şekilde sürekli Hogwarts Cyberpunk RDR 2 gibi yüksek grafikli oyunlar oynuyorum ve satıp satmamak arasında gidip geliyorum

Dostum ben 4070 satardım bunu söyleyeyim ama sen diyorsan ki eğer hayatıma yatırım yapayim git saat 5080'i hayatına fıstık gibi yatırım yap hangi model bilmiyorum 5080 modelden modele değişiyor ama sanırsam 55 80 bin arasında model fiyatları 65 bin diyeceğim bu para ile eğlenir misin eğlenirsin temiz para partilere gidebilirsin yaşınıda bilmiyorum kendimden örnek veriyorum oturduğum ilin merkezindeki gece kulüblerine gider 65 bin lirayı 3 günde yok ederdim yüksek ihtimale o yüzden ben 4070 satardım ama hayatına yatırım yap hocam öyle bir düşüncen varsa eğer en doğrusu o olur.

Dostum ben 4070 satardım bunu söyleyeyim ama sen diyorsan ki eğer hayatıma yatırım yapayim git saat 5080'i hayatına fıstık gibi yatırım yap hangi model bilmiyorum 5080 modelden modele değişiyor ama sanırsam 55 80 bin arasında model fiyatları 65 bin diyeceğim bu para ile eğlenir misin eğlenirsin temiz para partilere gidebilirsin yaşınıda bilmiyorum kendimden örnek veriyorum oturduğum ilin merkezindeki gece kulüblerine gider 65 bin lirayı 3 günde yok ederdim yüksek ihtimale o yüzden ben 4070 satardım ama hayatına yatırım yap hocam öyle bir düşüncen varsa eğer en doğrusu o olur.

4K akıcı bir oyun da cazip gelmiyor değil açıkçası😅. Ama ileride keşke bu parayla yatırım yapsaydım da demek istemiyorum. Parayı yiyeceğimi düşünmüyorum açıkçası güzel bir yatırım aracıyla değerlendirebilirim. Harbiden çok kararsız kaldım 😄

4K akıcı bir oyun da cazip gelmiyor değil açıkçası😅. Ama ileride keşke bu parayla yatırım yapsaydım da demek istemiyorum. Parayı yiyeceğimi düşünmüyorum açıkçası güzel bir yatırım aracıyla değerlendirebilirim. Harbiden çok kararsız kaldım 😄

Hocam insanın 2 hayatı olur derler biri içeri biri dışarı diye dışarıda çok vakit geçiriyorsan 5080 sat gitsin içeride yani evde çok vakit geçiriyorsan 4070 sat gitsin zaten her türlü bu iki ekran kartından biri adaya veda edecek.

Daha 1 aylık bir kartı satmak mantıksız bence. Dünyanın neredeyse en güçlü ekran kartı sayılır. 4070'i satın ve 5080 sistemi upgrade edin ileride sistemi satmak istediğinizde iyikide 5080'i satmamışım diyeceksiniz setup değeri çok çok artar 150k ye falan satarsınız sistemi ama 4070 sistemi bilmiyorum 70 falan anca gideri var 45 de 5080'i eklesen 115k oluyor 150k nerede 115k nerede. Yapmayın etmeyin düşmeyin.

Yeni konular

Geri
Yukarı