RTX 5080 sistem için 30 bin TL monitör önerisi

Bütçe
30000
Halihazırda Dell 23.8″ G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD kullanıyorum. Dell markasında herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta aynı modelden 5 arkadaş aldık aynı zamanda. Halâ canavar gibi kullanıyoruz. Bu nedenle Dell markasına sıcak bakıyorum.
Önceki attığım 2K 360Hz olan monitör oldukça başarılı, ayrıca dediğim gibi 4x frame gen ile 80-100FPS aldığınız bir oyunu monitörün tam yenileme hızına çıkarabilirsiniz.

Yanına e-spor / rekabetçi oyunlar da oynuyorsanız zaten çok daha mantıklı bir seçim olacaktır, yoksa 4K OLED monitörler bütçeyi aşıyor, zorlayıp zorlamamak size kalmış.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Genellikle monitörü ne amaçla kullanacaksınız.
Bende OLED öneririm ama çok fazla görüntü kalitesi dizi film vs. takıntınız yoksa hiç gerek yok.

Genellikle monitörü ne amaçla kullanacaksınız.
Bende OLED öneririm ama çok fazla görüntü kalitesi dizi film vs. takıntınız yoksa hiç gerek yok.
Şu an ki kullanımımla kıyaslarsam çok şık YouTube içerikleri izliyorum. Bunun yanında office de çok kullanıyorum. Günlük ortalama 2-3 saat kadar da oyun oynuyorum.Pc haftasonu hiç kapanmaz sürekli açık olur.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı