RTX 5080 ve R9 9950X sistem nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hocam 9800x3D gayet yeterli olur 5090 çok gereksiz. İndirimle 5080 ya da normal 5070 Ti.

X870e gereksiz olmuş hocam düz X870 yeterli olacaktır. X670 bile olabilir.

SSD

SSD gereksiz olmuş.
Gen5 bir de 4TB.

Ne saçmalamışsın be kardeşim, adamın parası varken en kalitelisini alsın işte ne zorluyorsun?

Ne saçmalamışsın be kardeşim, adamın parası varken en kalitelisini alsın işte ne zorluyorsun?

En kalitelisini kullanamayacaksa ne manası var. Senle de tartışamam daha yazdıklarımı okumamışsın bile. Gen5 SSD almanın mantığı yok çünkü Gen5 avantajlarını kullanamayacak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardesim sen de bir liste onerirsen sevinirim. Melih kardesim de elinden geldigince benim istegim dogrultusunda yardim etti sağ olsun. Benim hepinizin onerisine ihtiyacım var. Sen de bir sirasiyla oneri listesi verirsen cok sevinirim.

Hocam uygun olduğunuzda yazın buradan bana size elimden geldiğince yardımcı olayım. Sizin gibi bende bütçesiz bir şekilde F/P sistem topladım, topluyorum. İhtiyaçlarınız ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olurum.

Daha kötü kime göre. 990 Pro ile de 9100 ile de aynı okuma yazma hızlarını alacak. 9100 hatta 990 Pro bile farkını kullanıcıya hissettirmeyecek. 990 Pro 9100'e göre kat kat iyi şu anda F/P dengesi var.

Niye kendinizi açıklama zahmetinde bulunuyorsunuz ? Şikayet edin ve engelleyin.

Hocam 9800x3D gayet yeterli olur 5090 çok gereksiz. İndirimle 5080 ya da normal 5070 Ti.

X870e gereksiz olmuş hocam düz X870 yeterli olacaktır. X670 bile olabilir.

SSD

SSD gereksiz olmuş.
Gen5 bir de 4TB.

X870E gereksiz olmuş demen zaten anlamadığını belli ediyor. Düz X870 önermişsin bir de

X870E gereksiz olmuş demen zaten anlamadığını belli ediyor. Düz X870 önermişsin bir de

İlla X870 chipset önerilicekse X870 gayet yeterli ama normal kullanıcı için üst düzey olarak X670 daha iyi bir tercih. Üst-orta karışık ve daha bütçe dostu olarak b serisi bile ihtiyaçlarını karşılar zaten X870 bile şu an gereksiz bir chipset önce X670, X870, X870e farklarını öğren.

Asıl olay X670E'nin düz X870'den daha iyi olması, niye adama bütçesi varken her şeyden bu kadar kısıp sadece ekran kartıyla işlemciyi yüksek tutacaksınız ki? B serisi anakart ileride bir yükseltme yaparsa yetmez ama X870e yeter, olay bu zaten sizin şu an dediğiniz SSD olayı da fasa fiso bütçesi varken adamın bütçesini azaltmaya ne gerek var ileride değiştirmesine gerek kalmayacak işte? Olayları sürekli "şu anlık" düşünüyorsunuz, biraz da geleceğe önem vermelisiniz bence.

Çünkü F/P dengesi lazım sistemlere. X870 chipsetinin özelliklerini kullanmayacaksa X870 almanın ne anlamı var? B serisi normal için iyi üst segment olarak X670 serisi gayet güzel. Bütçe sonsuz olunca en iyisi olsun diyorsun da neye göre iyi kime göre? Oyun için sistem toplayan birisi X870E anakartı ne yapacak?

Tamam kardeşim yaz listeyi sana zahmet. Oyun için sistem topluyorum.
Ram
Anakart
İşlemci
SSD
Güç kaynağı
Boş kasa
Sıvı soğutma

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…