RTX 5080 ve R9 9950X sistem nasıldır?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Belli oluyor ne yazmışım okusam keşke. X670E ile X870 aynı fiyat üstelik X670E kerim çoğu Trendyol Hepsiburada gibi satıcılarda satılıyor. Aynı fiyatta neden X670E tercih edilsin. Anlama sorununuz var gibi geliyor. Bu konuya yazan okuduğunu anlayaman insanlara daha cevap yazmayacağım.

X870'i PCI-e 5 olduğu için savunuyormuşsun konu başından beri, X670E'de yok mu?
Trendyol Hepsiburada olması dezavantaj mı?

Attığım şeylere ufak göz gezdirsen anlarsın, X870e kötü deyip X870 önermen çok komik.

X870'i PCI-e 5 olduğu için savunuyormuşsun konu başından beri, X670E'de yok mu?
Trendyol Hepsiburada olması dezavantaj mı?

Attığım şeylere ufak göz gezdirsen anlarsın, X870e kötü deyip X870 önermen çok komik.

X670E PCI Express 5 zaten karıştırdım ve 2 mesaj içinde geçti. Ayrıca X870 kötü bir chipset X670 ve B650 sadece güncel hali. Ama fiyatlar aynı olunca X870 daha iyi bir tercih. Okumayı ve araştırmayı öğrenin. X670E fiyatlarına bakın biraz.

Son düzenleyen: Moderatör:
X670E PCI Express 5 zaten karıştırdım ve 2 mesaj içinde geçti. Ayrıca X870 kötü bir chipset X670 ve B650 sadece güncel hali. Ama fiyatlar aynı olunca X870 daha iyi bir tercih. Okumayı ve araştırmayı öğrenin. X670E fiyatlarına bakın biraz.

X670E fiyatlarında ne varmış?

Üst seviye bir anakart içi gayet adil.

Bana aynı fiyatta neden daha iyi olduğunu söyle, sayısı yüksek diye mi?
Hiç bir gerekçen yok, sadece daha iyi diyorsun.

X670E fiyatlarında ne varmış?

Üst seviye bir anakart içi gayet adil.

Bana aynı fiyatta neden daha iyi olduğunu söyle, sayısı yüksek diye mi?
Hiçbir gerekçen yok, sadece daha iyi diyorsun.

Gaming Wi-Fi atıyorsunuz komik. Evet X670E X870 ile aynı fiyat.

Neden daha iyi onu da söyleyeyim 9000 serisi CPU'lar Çin optimize gen5 daha iyi oturmuş. Yongaları daha iyi.

En düşük X670E atıp fiyatı uygun diyorsun. En düşük X870 10k zaten.

Neden daha iyi onu da söyleyeyim 9000 serisi CPU'lar Çin optimize gen5 daha iyi oturmuş. Yongaları daha iyi.

Gaming Wi-Fi nedir? Bana okuma yazmayı öğrenin diyorsunuz daha modelin adını okuyamıyorsunuz.

Daha anlaşılır şekilde yazın ''CPU'lar Çin'' yazısından hiçbir şey anlamıyorum.

Farklı bir argümanın var mı? çünkü oturması çok daha güçsüz VRM'lerden daha önemsiz.
Tepe model X670e fiyatına giriş seviye X870 karşılaştırdığının farkında bile değilsin, sırf x870 yazıyor diye iyi sanıyorsun.
X870-P gibi modeller çöpten ibaret, biliyorsundur umarım.

Evet aynı zamanda en berbat X870 O, fiyatı en düşük olunca kötü model mi oluyor? :D

En düşüğü 11k yalnız o da X670E ile yarışamaz.

Gaming Wi-Fi nedir? Bana okuma yazmayı öğrenin diyorsunuz daha modelin adını okuyamıyorsunuz.

Daha anlaşılır şekilde yazın "CPU'lar Çin" yazısından hiçbir şey anlamıyorum.

Farklı bir argümanın var mı? Çünkü oturması çok daha güçsüz VRM'lerden daha önemsiz.
Tepe model X670E fiyatına giriş seviye X870 karşılaştırdığının farkında bile değilsin, sırf X870 yazıyor diye iyi sanıyorsun.
X870-P gibi modeller çöpten ibaret, biliyorsundur umarım.

Hayır gayet X670E ile X870 paralel fiyatlarda ayrıca "CPU'lar Çin" cümlesininin için olduğunu anlayamıyorsan kapa telefonu. Gaming Wi-Fi'de model neyini anlamadım. Oturması çok daha güçsüz kaynağı ne acaba? Sen düşük segment attığın için X870-P dedim.

Ki diğer arkadaşımızda X870-P var.

En basit araştırmayla görebilirsin X870 X670E'den daha iyi bir deneyim sunuyor.

Hayır gayet X670E ile X870 paralel fiyatlarda ayrıca "CPU'lar Çin" cümlesininin için olduğunu anlayamıyorsan kapa telefonu. Gaming Wi-Fi'de model neyini anlamadım. Oturması çok daha güçsüz kaynağı ne acaba? Sen düşük segment attığın için X870-P dedim.

X670E "Gaming Plus" (Wi-Fi değil.) Bütçede bulunan tüm X870 anakartlardan daha iyi.

"CPU'lar Çin" kelimesinden ne anlamam gerekiyor Çin dediğin yer bir ülke birisi ise işlemci demek.

Ben sana hiçbir zaman X670E daha ucuz falan demedim, hala paralel fiyatta diyorsun.

Tam 3 kez kural ihlali yaptın, hala kapa telefonu falan diyorsun, benimle tartışmadan önce kuralları okumaya elin gitsin.

Ki diğer arkadaşımızda X870-P var.

Ben sana anlatmaya çalıştığımda da aynı şeyi yaptın, cahil, bilgisiz, araştır ve öğren deyip durdun ama sen hiçbir düzgün kanıt sunmadan bize cahil demeyi iyi biliyorsun :D, X670E ve X870e X870'den çok daha iyi tercihler.

En basit araştırmayla görebilirsin X870 X670E'den daha iyi bir deneyim sunuyor.

En basit araştırma mı?

1754176873761.png

Yapay zeka detaylı araştırma ile sonucu söylüyor, ChatGPT kullanmayı bil bari.

Tartışmaya gerek yok, gerçekten en ufak bilgin yok.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı